Frederik Gytkjær taler ud om sin hjernerystelse

Frederik Gytkjær er gæst i premiereafsnittet af den nye Lyngby-podcast “Den Kongeblå”, hvor Lasse Fosgaard er vært. Her taler han blandt andet ud om sin perioden med hjernerystelse, hvor han havde store problemer med synet og blev svimmel af det mindste.

I vores første kamp i foråret fik Frederik Gytkjær en albue i hovedet, som resulterede i et halvt år på sidelinjen. En hjernerystelse, som gav problemer med at få hverdagen til at fungere derhjemme.

“Jeg havde en vigtig brik på holdet og havde scoret mange mål i efteråret, så oveni, at få det til at fungere derhjemme, så var det en helt forfærdelig følelse ikke at kunne hjælpe holdet på det tidspunkt.”

“Jeg havde et håb om, at jeg kunne nå tilbage og gøre en forskel for holdet. Men i en periode kunne jeg ikke holde til at gå mere end tre minutter udenfor mit hus, inden jeg måtte gå ind og sætte mig igen, så der var lang vej,” siger Gyt i podcasten og uddyber:

“Jeg havde store problemer med mit syn, og jeg blev svimmel ved det mindste, så jeg kan slet ikke forestille mig, at no ville kunne spille med det.”

“Jeg vil ikke ønske det for min værste fjende, men der kommer altid noget godt ud af sådan nogle perioder. I sådan en periode tænker man også over, at man måske skulle sætte mere pris på sin karriere, når man er i det.”

I kan høre hele premiereafsnittet med Frederik Gytkjær her:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products