Kristian Riis ude af resten af 2022: Skal opereres torsdag

Som Freyr Alexandersson udtalte til flere medier søndag, så har Kristian Riis har desværre pådraget sig en skade i menisken, hvilket kommer til at holde ham ude resten af dette kalenderår.

Det Kongeblå midterforsvar var i forvejen belastet af skaden til Andreas Bjelland, og nu må vi altså undvære endnu en forsvarsprofil for resten af dette år.

Kristian Riis skal nemlig under kniven på torsdag, da han har fået en skade i menisken. Skaden holder ham med sikkerhed ude af resten af 2022.

“Heldigvis er det mit gode knæ, og ikke det, som jeg har haft problemer med tidligere, så jeg er ved okay mod,” forklarer forsvarsspilleren.

“Det er selvfølgelig mega frustrerende, at skulle sidde ude resten af året. Jeg har virkelig kæmpet for at spille Superliga, og jeg elsker at spille sammen med det her Lyngby-hold.

“Men jeg kender desværre proceduren, og ved, hvad der skal til for at komme tilbage på banen hurtigst muligt. Derfor ved jeg også, at jeg kommer tilbage endnu stærkere,” slutter forsvarsspilleren.

Vi ønsker Riis rigtig god bedring, og vi glæder os til at se dig tilbage på banen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop