Freyr melder om godt humør: Spillerne ved, vi har spillet til flere point

Forud for søndagens vigtige opgør på udebane mod AaB melder cheftræner Freyr Alexandersson om godt humør i spillertruppen, hvor spillernes indstilling til en taktisk uge på træningsbanen ikke har fejlet noget.

“Træningsugen har generelt været meget positiv. Vi har været igennem mange taktiske elementer, som kræver den rette indstilling, og det har spillerne udført på højt niveau. Så der mangler ikke noget i forhold til spillernes indstilling.”

“Humøret i truppen er godt, for heldigvis er spillerne beviste om, at de har præsteret langt mere, end de point, som vi har hentet – og nu skal vi have dem ind på kontoen.”

Den seneste uge har også været Alfred Finnbogasons første fulde træningsuge som Lyngby-spiller, og Freyr er meget tilfreds med hans indsats.

“Alfred træner godt, og han er meget fokuseret til hver eneste træning. Han arbejder på sit eget spil og på sin kampform, mens han skaber bedre og bedre relationer til sine holdkammerater hver eneste dag.”

AaB kommer fra en kongekamp

Vores islandske chef ved godt, at der venter en utrolig hård test i Aalborg, som kommer fra en rigtig flot kamp i sidste weekend.

“AaB er hold med mange dygtige, individuelle spillere, som kan afgøre kampene ud af ingenting. De spillede kongekamp mod FCM i sidste weekend, så det bliver spændende kamp for os, hvor vi skal præstere vores absolut bedste for at få sæsonens første sejr,” slutter cheftræneren.

Kampstart er kl. 14 på Aalborg Portland Park.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop