To 3F Superliga-debutanter på banen i Viborg

Mads Kikkenborg og U19-spilleren Tobias Storm fik begge deres debut 3F Superliga-debut i søndagens kamp mod Viborg. Kikkenborg startede på kassen og Storm blev skiftet ind i anden halvleg.

Freyr Alexandersson har ved flere lejligheder bevist, at han tror på de store talenter, som render rundt på Det Kongeblå akademi. Satsningen på unge talenter gav en 3F Superliga-debut i weekenden, som til daglig render rundt på vores U19-hold.

Tobias Storm blev nemlig indskiftet for Magnus Kaastrup efter 83 minutter til sin Superliga-debut. Midtbanespilleren har netop skrevet under en aftale til 2026 – så ham har vi heldigvis fornøjelsen af mange år endnu. Storm var dog ikke den eneste, som fik SL-debut.

“Et stort skridt for mig”

Mads Kikkenborg har masser af kampe under bæltet i NordicBet Ligaen for Esbjerg, men søndag fik han sin første start i 3F Superligaen og diskede op med flere gode redninger i Lyngby-målet.

“Det var selvfølgelig super fedt at få 3F Superliga-debut. Et skridt man drømmer om, at kunne tage. Særligt efter min hjernerystelse i foråret,” forklarer den lange målmand, som har en sund konkurrence med Frederik Ibsen imellem stængerne.

“Vi har en god- og hård konkurrence i målet, hvilket kræver, at man skal være klar til hver eneste træning – og det er vi begge to. På den måde gør vi også hinanden bedre.”

“Jeg har kampe under bæltet i 2. division og NordicBet Ligaen, så det er selvfølgelig specielt, at kunne tage skridtet op på den øverste hylde i Danmark. Men jeg håbede selvfølgelig på at starte ud med en sejr.”

“Overordnet set er jeg tilfreds med både min- og holdets præstation. Med den trup vi har, den spillestil vi har, så skal vi nok få sejrene. Vi bevarer troen på os selv, og så skal sejrene nok komme,” slutter Kikkenborg.

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products