Freyr før FC Helsingør: “Pokalen åbner op for nye muligheder”

Freyr Alexandersson og co. kommer til at afprøve nogle nye ting i aftenens pokalkamp mod FC Helsingør, som har tanket stor selvtillid i de seneste par kampe.

“Pokalturneringen er altid sjov at deltage i og den åbner op for nye muligheder. Men kampen i dag er også tredje kamp på ti dage, og vi har også en kamp i Superligaen på søndag. Derfor kommer vi heller ikke til med at tage en risiko med spillere, som har småskavanker.”

“Vi kommer til med at afprøve nogle ting, som vi har ikke haft mulighed for indtil videre, og det er spændende for både spillere og trænere. Selvom vi tester nogle ting af, så ved vi godt, at vi skal op imod et rigtig stærkt hold, som vi har stor respekt for.”

“Helsingør har et stærkt spilkoncept og kommer med to rigtig flotte sejre, så vi har øje for, at vi skal præstere på topniveau for at gå videre”.

“Vi er alle klar over, hvor på banen vi har har præsteret på topniveau, og i hvilke områder vi ikke har været gode nok. Vi skal ud og præstere godt over hele banen, for selvfølgelig går vi benhårdt efter sejren”, slutter vores cheftræner.

Kampen bliver fløjtet op kl. 18 i aften og kan ses på TV3 Sport.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products