U14 imponerede stort: Vandt Crowne Plaza Elite Cup

Lyngbys U14-drenge deltog henover weekenden i den årlige Crowne Plaza Elite Cup. De Kongeblå drenge var ganske suveræne og løb med trofæet efter en 3-1-sejr over lokalrivalerne fra Farum BK i finalen.

En rigtig lang weekend for vores U14-hold endte med at være det hele værd, da de kunne tiljubles som vindere af årets Crowne Plaza Elite Cup med en suveræn målscore på 19-4. Vi har talt med ungdomsudviklingstræner Marcus Oxe om den flotte turnering.

“Bertram Gylling (cheftræner) og Mikkel Grabov (assistenttræner) skal have stor ros og anerkendelse for det store trænerarbejde, der har ligget både forud for turneringen, men i ligeså høj grad undervejs i hele weekenden,” forklarer Oxe og fortsætter:

“Generelt har holdet præsteret på et rigtig højt niveau. Med undtagelse af første halvleg i semifinalen mod Göteborg, synes vi ikke, der har været meget slinger i valsen. De taktiske ting som Bertram og Mikkel har arbejdet med, med drengene i opstarten, kunne man se resultatet af under turneringen – og det kulminerer med, at vi vinder turneringen.”

“Sæsonen er jo først gået i gang nu, og vi skal allerede på søndag til Sverige og spille mod AIK Stockholm med både vores U14 og U15-hold. Så resultatet til denne turnering bliver forhåbentlig et godt rygstød til den kommende sæson”, slutter Oxe.

Herunder kan i se alle resultaterne fra sejren:

Puljespil:
Fredag
Lyngby – Silkeborg: 6-0

Lørdag
Lyngby – Göteborg: 5-0
Lyngby – Malmö: 2-2

Semifinale:
Søndag
Lyngby – Göteborg: 3-1

Finale:
Lyngby – Farum BK: 3-1

Akademiet præsenteres af Sydbank og Dansk MiljøAnalyse

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products