Highlights: Vanvittig aften på Lyngby Stadion

De Kongeblå gik fra at være nede med 0-3 til 3-3 i en helt vanvittig kamp mod sølvvinderne fra FC Midtjylland. Vi havde en decideret mareridsstart, hvor der stod 0-3 på tavlen efter 35 minutter. Før pausen scorede Emil Nielsen på et fabelagtigt hovedstød, som gav os mod på mere.

Herefter pressede vi på mod gæsternes mål i hele anden halvleg. Først eksekverede Mathias Kristensen fra pletten, inden Sævar Magnusson fik Lyngby Stadion til at eksplodere med sin scoring til 3-3. Se alle målene i videoen øverst.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products