U16-landsholdet: Tre U17-spillere udtaget til træningssamling

Lyngby Boldklub har tre spillere udtaget til U16-landsholdets kommende træningssamling i Vildbjerg. Tillykke med udtagelsen til Alexander Titov, Valdemar Lykke Lützhøft og Aksel Jørgensen!

U16-landstræneren Kenneth Weber har udtaget en trup på 27 spillere, som skal ses an på en træningssamling d. 16 og 17 august, og her er vi flot repræsenteret.

Lyngby-målmanden Alexander Titov, forsvarsspilleren Valdemar Lykke Lützhøft og midtbanespilleren Aksel Jørgensen er blandt spillerne, som tager med på træningssamlingen og får muligheden for at vise sig frem på landsholdet.

Tillykke med udtagelsen til jer alle tre!

I kan se den fulde trup HER

Akademiet præsenteres af Sydbank og Dansk MiljøAnalyse.

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.