KBH-KOLLEGIER.DK FORLÆNGER 🏱🏣🏘🏡

Kbh-kollegier.dk har forlÊnget engagementet med Lyngby Boldklub, og pÄ en dag hvor mange studerende har fÄet besked pÄ, at de er optaget pÄ deres drÞmmestudie, Þnsker vi dem alle et stort tillykke.

Kbh-kollegier.dk har samlet 275 kollegier og mere end 30.000 studieboliger fra KÞbenhavn og omegn pÄ en hjemmeside, sÄ det er lettere at finde vej i boligjunglen.

“Kbh-kollegier.dk startede som et hobbyprojekt pĂ„ mit kollegievĂŠrelse pĂ„ NĂžrrebro i 2012. Det blev skabt i afmagt efter min egen boligsĂžgning, der var uoverskuelig. Jeg ville gĂžre det lettere for andre studerende,” siger Rasmus Berthu, der udover at eje kbh-kollegier.dk, driver mediebureauet Berthu & Co.

“Kollegiemarkedet er svĂŠrt fordi, at der er mange udbydere af boligerne. For eksempel hĂ„ndterer de to stĂžrste administrationsselskaber i KĂžbenhavn langt under halvdelen af studieboligerne i hovedstadsomrĂ„det, imens resten er spredt ud pĂ„ en lang rĂŠkke andre administratorer, private virksomheder, selvstĂŠndige kollegier, almene selskaber og sĂ„ videre. Det gĂžr det svĂŠrt at vide, hvor man skal henvende sig for at booke, aflevere en ansĂžgning eller skrive sig pĂ„ venteliste,” forklarer han og fortsĂŠtter:
“Samtidig kan ansĂžgningskriterierne vĂŠre svĂŠre at gennemskue, da de ofte er meget forskelligartet. Der kan vĂŠre krav til karaktergennemsnit, alder, bestĂ„ede ECTS-point, uddannelsesinstitution, og nogle har endda kriterier baseret pĂ„ ens forfĂŠdres rolle under den sidste verdenskrig. Nogle steder kan du bo med en kĂŠreste eller roommate, der ogsĂ„ er studerende, imens det ikke er et krav andre steder. PĂ„ trods af de mange kriterier, sĂ„ findes der heldigvis studieboliger som alle, uanset studieretning, er berettiget til at ansĂžge”, slutter Rasmus Berthu.

Kbh-kollegier.dk er profilpartner for Brian Hamalainen.

Find din kommende kollegie-bolig pÄ: Kbh-kollegier.dk.

#SammenforLyngby

LĂŠs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fĂ„et et stĂŠrk begrĂŠnset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

PrĂžv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prĂžvetur – sĂ„ fĂ„r du ogsĂ„ 2 billetter til Lyngby-AGF.

FĂ„ mere forretning med

LB MorgennetvĂŠrk

Et aktivt netvĂŠrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŠrdien ved at vĂŠre partner i Lyngby Boldklub?

SĂ„ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Skynd dig at lÊgge var i din kurv, sÄ den ikke er tom.