KBH-KOLLEGIER.DK FORL√ÜNGER ūüŹĘūüŹ£ūüŹėūüŹ°

Kbh-kollegier.dk har forl√¶nget engagementet med Lyngby Boldklub, og p√• en dag hvor mange studerende har f√•et besked p√•, at de er optaget p√• deres dr√łmmestudie, √łnsker vi dem alle et stort tillykke.

Kbh-kollegier.dk har samlet 275 kollegier og mere end 30.000 studieboliger fra K√łbenhavn og omegn p√• en hjemmeside, s√• det er lettere at finde vej i boligjunglen.

‚ÄúKbh-kollegier.dk startede som et hobbyprojekt p√• mit kollegiev√¶relse p√• N√łrrebro i 2012. Det blev skabt i afmagt efter min egen boligs√łgning, der var uoverskuelig. Jeg ville g√łre det lettere for andre studerende,‚ÄĚ siger Rasmus Berthu, der udover at eje kbh-kollegier.dk, driver mediebureauet Berthu & Co.¬†

¬†‚ÄúKollegiemarkedet er sv√¶rt fordi, at der er mange udbydere af boligerne. For eksempel h√•ndterer de to st√łrste administrationsselskaber i K√łbenhavn langt under halvdelen af studieboligerne i hovedstadsomr√•det, imens resten er spredt ud p√• en lang r√¶kke andre administratorer, private virksomheder, selvst√¶ndige kollegier, almene selskaber og s√• videre. Det g√łr det sv√¶rt at vide, hvor man skal henvende sig for at booke, aflevere en ans√łgning eller skrive sig p√• venteliste,‚ÄĚ forklarer han og forts√¶tter:
‚ÄúSamtidig kan ans√łgningskriterierne v√¶re sv√¶re at gennemskue, da de ofte er meget forskelligartet. Der kan v√¶re krav til karaktergennemsnit, alder, best√•ede ECTS-point, uddannelsesinstitution, og nogle har endda kriterier baseret p√• ens forf√¶dres rolle under den sidste verdenskrig. Nogle steder kan du bo med en k√¶reste eller roommate, der ogs√• er studerende, imens det ikke er et krav andre steder. P√• trods af de mange kriterier, s√• findes der heldigvis studieboliger som alle, uanset studieretning, er berettiget til at ans√łge‚ÄĚ, slutter Rasmus Berthu.

Kbh-kollegier.dk er profilpartner for Brian Hamalainen.

Find din kommende kollegie-bolig på: Kbh-kollegier.dk.

#SammenforLyngby

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier