Freyr: Altid svært og duelpræget mod AC Horsens

Freyr Alexandersson forventer en låst og duelpræget kamp mandag aften ude mod AC Horsens, som er en rigtig hård modstander at spille imod. De Kongeblå har dog et ekstra es i ærmet med tilgangen af Mathias Kristensen.

“Efter vi har evalueret Silkeborg-kampen, så har vi blandede følelser. Vi er tilfredse med vores præstation, men vi er stadig utilfredse med at ikke tage de tre point.  Vi skal bare fokusere på det gode og tage det med videre til Horsens, hvor der venter en ny stor opgave”.

“Det er bare fakta, at det er svært at spille imod Horsens – det kan man jo bare spørge FCK om. I sidste 10 kampe mellem LBK og ACH har målforskellen været et mål eller mindre. Så vi forventer igen en låst kamp, men vi har selvfølgelig en plan imod dem – måske noget andet end vi har gjort i de to kampe i oprykningsspillet.”

“I vores to sidste opgør imod dem har de været ekstreme aggressive i duellerne – med over 20 frispark i begge kampe. Det skal vi være i stand til at tage imod. Vi har fået Mathias Kristensen ind, og han er en stærk duelspiller, men det vigtigste er, at han giver os nye og andre muligheder med bolden,” forklarer Freyr.

Opgøret imod AC Horsens bliver fløjtet op mandag kl. 19 på Casa Arena.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products