Freyr efter premieren: “Vi viser, at vi sagtens kan være med”

Freyr Alexandersson fortalte, at søndagens Lyngby-præstation imod Silkeborg var vigtig for spillerne, da kampen viste overfor dem selv og omverdenen, at de sagtens kan være med i 3F Superligaen.

“Præstationen var rigtig vigtig. Alle snakker os ned, og det er næsten kun os i Lyngby, som tror på det. Derfor var det meget vigtigt for drengene at komme ud og vise, at vi kan sagtens være med på det her niveau – og endda på vores egne præmisser. Vi gik ikke på kompromis med vores spillestil, selvom vi mødte et godt hold.”

“Vi spillede vores eget spil, gik højt i presset, turde spille med, så særligt for vores drengenes selvtillid, så var kampen rigtig god og positiv, og giver os en masse med videre”, forklarer cheftræneren, som dog ikke var tilfreds med det ene point.

“Vi skal ikke være tilfredse med 2-2, når man ser på kampen. Vi spiller 70 gode minutter, men vi skal være bedre i vores dårlige periode i anden halvleg. Jeg er ikke tilfreds med, at vi indkasserer to mål der. Vi skal respektere det ene point imod et godt hold, men sejren, den ville jeg gerne have haft med,” slutter Freyr.

Freyr præsenteres af Ensure

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products