3F Superliga-premiere med burger-debut og sjov i Fanzonen

3F Superligaen er tilbage på Lyngby Stadion! Søndag slår vi dørene op kl. 12 sammen med kamppartner Otis, når bronzevinderne fra Silkeborg IF kommer på besøg til kampstart kl. 14 med masser af sjov og Burger-besøg i Fanzonen.

Resultatet af det seneste års kampe i NordicBet Ligaen kulminerer på søndag, når vi endelig kan invitere jer til Superliga-bold på Lyngby Stadion igen!

Køb din billet til premieren her

Vi sørger selvfølgelig for, at der fuld gang i Fanzonen fra kl. 12 af, når vi åbner dørene! Vores kæmpestore FOG Hoppeborg og fodbolddartskive vil selvfølgelig stå klar, mens vi har en debutant på spring i Fanzonen.

Burger-debut i Fanzonen

Her får vi nemlig besøg af Hereford Burger House’ foodtruck, som står klar til lange lækre burgere over disken. Se deres udvalg her.

Selvfølgelig har vi også alle boderne på Stadion klar fra start, for i har garanteret savnet Lyngby-pølsen ligeså meget, som vi har! Samtidig har vi rykket flæskestegsburgeren i afsnit C med op i 3F Superligaen!

Så tag børnene under armen, tag turen fra sommerhuset og vær med til at give drengene en god start i landets bedste række. Måske ser i endda Mathias Kristensen og Mikkel Juhl få deres officielle debut i Den Kongeblå!

12.00: Lyngby Stadion åbner

  • FOG Hoppeborg og fodbolddartskive i Fanzonen
  • Ansigtsmaling
  • Hereford Burger Truck i Fanzonen
  • Boderne på Stadion åbner

14.00: Kampstart: Lyngby BK – Silkeborg IF

Kamppartner er Otis

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products