Mange gode takter trods snævert nederlag i Brøndby

De Kongeblå leverede en god indsats i Brøndby, hvor vi skabte mange gode chancer, mens flere akademispillere igen fik spilletid. Hjemmeholdet var dog kyniske på en af de få chancer, som de fik efter pausen og løb med en 1-0-sejr.

Gode sekvenser og skud på stolpen

Brøndby lagde bedst fra land. Først på et hovedstødforsøg efterfulgt af et skud fra kanten af feltet. Begge tog Mads Kikkenborg sig af med sikre hænder.

Efter de første 10 minutter fik vi bedre styr på tingene.

Vores første forsøg kom fra Rezan Corlu, som fik kombineret godt på kanten af feltet. Skuddet langs jorden sad desværre lige på Brøndby-målmanden.

Vi vandt mange af vores dueller, og særligt Kristian Riis lod ikke Brøndby-spillerne få meget plads.

Omkring den halve time kom vi rigtig tæt på. Først sparkede Sebastian Koch tæt forbi, inden Kasper Jørgensen satte damptoget i gang. Fra højresiden kom han fri og hamrede mod kassen. Desværre gik den på træværket – rigtig flot Lyngby-periode.

Lige før pausen kom hjemmeholdet til en kæmpe chance. Mads Kikkenborg kom hurtigt ud af sit mål og fik afværget, inden returen blev reddet af Kristian Riis på stregen. Dermed gik vi til pausen med 0-0 efter en godkendt første halvleg.

Brøndby udnyttede en af deres få chancer

I det første kvarter efter pausen var det Brøndby, som forsøgte sig mest. De store chancer udeblev dog, og efter en times spil fik vi halvlegens bedste tilbud hidtil.

Bolden blev lagt skråt tilbage til Rasmus Thellufsen på kanten af feltet. Han forsøgte sig første gang med en bred inderside, som gik lige forbi det lange hjørne.

Vi havde momentum i opgøret og blev farlige igen fem minutter senere. Rezan Corlu tog en god tur på kanten af feltet, men forsøget gik forbi det korte hjørne – en ret stor chance

På en Brøndbys få chancer efter pausen bragte de sig foran. En aflevering fik lov til at at krybe hele vejen på tværs af feltet. Ved bagerste stolpe opfangede Bertram Kvist bolden og satte den ind til en BIF-føring på 1-0.

I slutminutterne satsede vi flere gange ved at gå i højt pres og blive langt fremme på banen. De åbne muligheder udeblev dog, og vi måtte tage til takke med et snævert nederlag trods en god præstation.

Vores næste testkamp er allerede på fredag, hvor vi møder HB Køge i Lyngby.

Mads Kikkenborg – Pascal Gregor, Kristian Riis, Andreas Bjelland – Kasper Jørgensen, Adam Sørensen, Magnus Westergaard, Rasmus Thellufsen, Rezan Corlu – Mathias Kristensen, Sebastian Koch

Indskiftet: Frederik Ibsen, Mikkel Juhl Andersen, Gustav Mortensen, Lucas Hey, Casper ‘Dani’ Winther, Jeppe Corfitzen, Adam Vendelbo, Zean Dalügge.