NY PARTNER: FIVE2ONE FLYTTER IND 🏠💙

Vi oplever en stor interesse for at blive en del af Lyngby Boldklubs voksende erhvervsnetværk, og nu kan vi byde velkommen til Five2one Estate.

Five2one Estate er et eksklusivt delekoncept for boliger i Spanien, hvor fem familier ejer og deler en feriebolig. Five2one Estate finder fem familier og en luksusbolig. Herefter ordner Five2one Estate alt det praktiske vedrørende købet og juraen. Boligen indrettes i eksklusivt skandinavisk design, og hver familie har minimum 10 ugers rådighed over deres egen bolig om året til kun 20 % af prisen af, hvad det koster at eje den selv.

“Det er 100 % sund fornuft og helt enkelt og bekvemt, og Five2one Estate stĂĄr for al administration af boligen og ejerskabet blandt familierne. Det er de fem familiers bolig, men Five2one Estate passer pĂĄ den for dem,” siger Jakob Skram-Jensen.

Læs mere på five2oneestate.dk.

Velkommen til Lyngby-familien!

#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

FĂĄ mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

SĂĄ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products