Sommerfest og testkamp i FC Rudersdal

Lørdag spiller Lyngby Boldklub sommerens første træningskamp, og det bliver med masser af god sommerstemning når De Kongeblås nyslåede Superligaspillere gæster FC Rudersdal. FC Rudersdal, der er samarbejdsklub i Det Blå Fodboldnetværk, sørger for sublim underholdning for både Ruderdal-folk og Lyngbys fans.

Kampen mellem FC Rudersdal og Lyngby Boldklub er en del af en støre klubdag, hvor FC Rudersdal inviterer hele området til sommerfest. Fodbold, mad og drikke og underholdning er på programmet, hvor hovedattraktionen er kampen mellem FC Rudersdals 1. seniorhold og Lyngby Boldklubs Superliga-mandskab. Det hele foregår på Rundforbi Stadion i Nærum – hjemmebane for FC Rudersdal, der til dagligt huserer i Sjællandsserien.

“Det bliver godt at komme i kamp igen, men vi glæder os ligeså meget til en fantastisk dag, og til at opleve den gode stemning omkring kampen. Rudersdal har lagt et stort arbejde i at stable en fed dag på benene, og det er vi glade for at være en del af. Og så glæder vi os selvfølgelig til at se spillerne tilbage i kamp, og til at tage hul på vores pre-season rent kampmæssigt” fortæller assistenttræner Jonathan Hartmann.

Kampen mellem Lyngby Boldklub og FC Rudersdal sparkeds igang kl. 14.30, men allerede fra formiddagen er der gang i aktiviteterne på Rundforbi Stadion. Hele arrangementet og kampen er gratis at deltage i – uanset klubforhold. Og Rudersdal lover rig mulighed for at forsyne sig undervejs med god mad og drikke fra klubbens forskellige boder.

PROGRAM

Kl. 10-13
FC Rudersdal-mesterskab – stor intern klubturnering med masser af kampe og tilskuere.

Kl. 13-14.30
Underholdning og kåringer, faciliteret af konferenciers Kåre Qvist fra DR.

Kl. 14.30
Kick-off, FC Rudersdal vs. Lyngby Boldklub

Kl. 16.30
Efterkampsevent med hygge og musik

Læs mere og følg med på FC Rudersdals Facebook-side

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products