Lucas Hey er klar til Superligaen: Kan lære meget af Bjelland

Lucas Hey træder fast ind i førsteholdstruppen denne sommer fra rollen som anfører på U19-holdet, og forsvarspilleren har troen på, at han kan tage skridtet og gribe chancerne, som han har gjort så mange gange før.

Onsdag udkommer Lyngby Magasinet, hvor vi blandt andet har interviewet 19-årige Lucas Hey, som denne sommer indtræder i førsteholdstruppen.

Hey kom til klubben tilbage i 2019 fra AB Tårnby, hvor han startede på U17-holdet med lange udsigter til spilletid. Den store udvikling igennem de seneste tre år giver forsvarsspillereren en tro på, at han er helt klar til næste skridt.

‘Siden jeg startede i Lyngby har det selvfølgelig været det helt store mål at komme på førsteholdet, selvom chancen næsten var ikke-eksisterende for tre år siden, da jeg kom til klubben fra en helt anden hylde.’

‘Der er sket meget med min udvikling siden 19, det siger sig selv. Det giver mig en tro på, at jeg kan gøre det godt fra starten af i førsteholdstruppen, selv hvis man ikke spiller så meget fra start af.’

‘Men nu har jeg oplevet flere gange at tage et skridt op på en højere hylde og grebet mine chancer, så jeg har selvfølgelig troen på, at jeg kan gøre det igen.’

‘Bjelland er en god læremester’

‘Der er mange i truppen, som allerede har været gode til at hjælpe mig på vej. Andreas Bjelland er blandt andet en af dem, som kan lære mig meget, og han er altid god at snakke med og hjælpe mig på banen.’

‘Men de rutinerede spillere i truppen er generelt gode til at hjælpe, selvom jeg spiller samme position som flere af dem. Man er selvfølgelig konkurrenter, men det kan man ikke mærke,’ fortæller en glad Hey blandt andet i interviewet.

I kan læse det fulde interview her

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products