Sævar Magnusson og Island sikrede playoff efter vildt comeback

Sævar Magnusson var igen en profil for Islands U21-landshold, som smadrede Cypern med 5-0 i weekenden. Den Kongeblå angriber kom på tavlen i sejren, som sensationelt sikrede holdet playoff-pladsen i gruppen efter tre sejre på stribe.

Vores islandske angriber Sævar Magnusson har været i aktion tre gange for det islandske U21-landshold i den seneste uges tid, hvor alt har været på spil.

På forhånd var Grækenland langt foran på andenpladsen med 17 point og langt ned til Islands U21-drenge på tredjepladsen med blot 9 point – Island havde dog en kamp i hånden.

Magnusson og co. levede op til presset med tre vilde sejre på stribe, mens Grækenland fik gummiben og tabte deres sidste to. Island vandt 9-0, 3-1 og senest 5-0 over Cypern, hvor Den Kongeblå angriber kom på tavlen til 3-0 med en lang tå ved bagerste stolpe.

‘Den perfekte sommer indtil nu’

Dermed fuldendte Lyngby-angriberen og resten af det islandske landshold et helt vildt comeback i gruppen, hvor de sluttede på andenpladsen med 18 point.

Nu venter der playoff til EM i efteråret for Magnusson, som har haft en vild og travl sommer indtil nu.

‘Den sidste måned har været helt perfekt. Først oprykningen til 3F Superligaen med Lyngby efterfulgt af playoff med Island. For tre uger siden var chancerne for at gå i playoff meget små, men vi har spillet rigtig godt, og vi vandt de sidste tre kampe uden problemer,’ forklarer en glad Magnusson, som nu kan holde en lille smule sommerferie.

‘Nu har jeg nogle dage på Island, hvor jeg genoplader batterierne efter et godt år. Bagefter vil jeg vende tilbage til Danmark, mere sulten end nogensinde, hvor jeg glæder mig til at kæmpe med mine fantastiske holdkammerater i Superligaen’, slutter vores løbestærke islænding.

Well done, lad!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop