Stor succes for U17: Løb med trofæet mod flere prominente hold

I de seneste tre dage har Azad Corlus U17-drenge deltaget i en 8-holds turnering i Tyskland med flere prominente hold. De Kongeblå lod sig ikke skræmme af modstanden og sikrede sig trofæet i suveræn stil med en finalesejr over Osnabrück.

Vores dygtige U17-hold ledet af Azad Corlu og assistenttræner Emil Kjersgaard er ved at runde sæsonen af. Der venter to kampe i Ligaen, men alligevel fandt holdet tid og plads til en tur til Tyskland henover pinsen, hvor de deltog i en 8-holds turnering.

Turneringen foregik i den tyske by Theesen med hold som Arminia Bielefeld, Paderborn og SønderjyskE blandt forhåndsfavoritterne.

Fælles for alle holdene i turneringen var, at de alle spiller i den bedste U17-række i deres respektive lande, pånær det lokale hold fra Theesen.

De Kongeblå U17-drenge gik hele vejen og kunne løfte trofæet op imod solen mandag eftermiddag. Derfor har vi fået Azad Corlu til at sætte lidt ord på den flotte turnering:

‘I gruppespillet vinder vi over Preussen Münster og Theesen i gruppen og spiller 2-2 mod forhåndsfavoritten, Arminia Bielefeld.’

‘I alle kampene i gruppespillet møder vi hold med høj intensitet i deres pres og hårdhed i samtlige dueller. Vi er dog bedre end holdene på det tekniske og de taktiske færdigheder.’

‘I semifinalen vinder vi 4-1 over Sønderjyske. Vores 1.halvleg i kampen var på et meget højt niveau. I finalen møder vi Osnabrück.’ ‘Vi vinder fortjent 2-0. Kampen var ikke særlig velspillet, men alligevel en kamp, hvor vi har højere individuel kvalitet end Osnabrück.’

‘Der er flere gode individuelle præstationer igennem stævnet. Michael Opoku bliver både stævnets topscorer og stævnets spiller.’ ‘Han var en del af en meget velspillende trio, som udover Opoku bestod af Mohamed Salah og Saman Jalaei.’

‘Derudover skal Tobias Landstrøm også nævnes. God defensiv præstation kombineret med nogle giftige fremadrettede pasninger. En rigtig god tur, hvor vi kommer tættere på hinanden socialt og spiller mod noget andet, end vi er vant til,’ slutter en glad Azad Corlu.

Herfra skal der lyde et kæmpe tillykke til både spillere og stab med jeres flotte turnering: vi er stolte af jer!

Nu venter der drengene en pokalsemifinale onsdag, inden to kampe i Ligaen mod FC Midtjylland og Randers Freja før de kan få en velfortjent sommerferie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products