Vi er klar til Superligaen med sejr og sæsonrekord i Fosgaards smukke farvel

Vi fik den perfekte afslutning på sæsonen og optakt til Superligaen med en 1-0-sejr over FC Fredericia på en scoring af målgale Rasmus Thellufsen. Lyngby Stadion var næsten aldrig set smukkere med et vanvittigt tilskuertal på 7.139, som alle fik sagt en flot farvel til legenden Lasse Fosgaard.

Livlig start på opgøret

Starten på opgøret gav chancer af sig i begge ender. Det var tydeligt at se, at ingen af holdene havde noget på spil. Allerede efter 4 minutter fik Sævar Magnusson en god chance. Han kom først på et indlæg ved forreste stolpe, men skød desværre lige forbi målet.

Den livlige indledning fortsatte, hvilket Fredericia lukrerede på i den modsatte ende. Her var Frederik Schram dog hurtig i opfattelsen og kom hurtigt ud af sit mål og reddede chippet til hjørne. En rigtig god start på kampen fra islændingen, som greb chancen fra start.

Det opskruede tempo i indledningen satte sig lidt, og de to mandskaber havde svært ved at åbne op for de helt store chancer.

Lige indtil Sævar Magnusson vendte på sin direkte modstander og kom fri foran mål. I afslutningsøjeblikket væltede vores islænding desværre, så skuddet sad lige på målmanden.

Omkring den halve time var Lasse Fosgaard tæt på at sætte et fantastisk punktum. På et hjørnespark blev bolden svinget ind over. Fosgaard kom løbende til forreste stolpe og fik headet. Målmanden reddede dog forsøget uden de store problemer.

Frem til halvlegen bølgede spillet frem og tilbage. Hverken de kongeblå eller gæsterne blev for alvor farlige. Dermed gik vi til pause med 0-0 på tavlen.

Kæmpe Schram-redning og målgale Ralle

Gæsterne fik en kæmpe tilbud fra starten af anden halvleg. Helt fri foran mål var Frederik Schram igen hurtig ude af målet. Med en refleksredning reddede han bolden til hjørne.

Det gav os blod på tanden i den modsatte ende. Og Rasmus Thellufsen luftede igen målformen. En bold blev spillet ind på Magnus Kaastrup, som fikst lod bolden gå videre med hælen. Genialiteten sendte Ralle helt fri, og han svigter altså ikke foran kassen for tiden. Iskoldt lagde vores offensive midtbanespiller bolden i nettet til 1-0. Scoring for tredje kamp på stribe.

Føringen kunne være blevet større ti minutter efter – desværre blev Sævar Magnusson igen forstyrret i sidste sekund og fik forsøget blokeret.

Debut til Sebastian Koch og tilskuerrekord 

De sidste 20 minutter af anden halvleg bød på mange højdepunkter, men ikke for det spillemæssige. Efter 75 minutter fik Sebastian Koch, sin længe ventede debut, da han blev skiftet ind for Rezan Corlu. Kantspilleren har døjet med en skade i næsten hele foråret efter en god opstart – heldigvis er han nu klar til Superligaen.

Klapsalverne blev ikke mindre kort efter, hvor tilskuertallet på vanvittige 7.139 blev kaldt over højtalerne. Sæsonrekorden slået med næsten 2.000 tilskuere!

Æresport for legende-Fos

Dagens største bifald kom med 4 minutter igen. Stadion rejste sig, Fredericia-spillerne klappede med, og Lyngby-spillerne formede en æresport.

Lasse Fosgaard gik fra banen for sidste gang i Lyngby-trøjen i en kulisse, som ikke kunne have været flottere. Selvfølgelig blev efterfølgende udskreget til kampens spiller. Hvilket menneske – hvilken Lyngby-karriere – bare der var flere som dig!

Opgøret endte med en 1-0-sejr, hvorefter Lyngby Stadion kunne gynge videre med de 1.500 flag, som var delt ud før kampstart. Den perfekte afslutning på sæonen – nu gælder det SUPERLIGAEN!

Startopstilling: Frederik Schram, Adam Sørensen, Pascal Gregor, Brian Hamalainen, Kasper Jørgensen, Lasse Fosgaard – Casper ‘Dani’ Winther, Rezan Corlu, Rasmus Thellufsen – Sævar Magnusson, Magnus Kaastrup

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products