Trup og optakt til oprykningsfesten: Sebastian Koch kan få debut

Vintertilgangen Sebastian Koch kan få debut i NordicBet Ligaen for de kongeblå, da han er med i truppen for første gang efter sin langtidsskade, når vi møder FC Fredericia i sæsonens sidste kamp til en kæmpe oprykningsfest på Lyngby Stadion.

Søndag bliver en ganske uforglemmelig dag på Lyngby Stadion. Vi ser ud til at blive over 6000 tilskuere på lægterne til en oprykningsfest af de helt store. Hvis det holder, så kommer vi til at smadre sæsonrekorden, som blev sat mod FC Helsingør.

Modstanderen hedder FC Fredericia, som også kun har æren at spille for. Hos vores cheftræner Freyr Alexandersson er det dog vigtigt, at give Lyngby-fansene en sejr efter deres fantastiske opbakning i sæsonen.

‘Ugen har været anderledes, men det har været skønt. Spillerne har fortjent at fejre deres succes og nyde øjeblikket. Sådan er det, når man opnår sin målsætning.’

‘Vi glæder os til at spille for et fuldt Lyngby Stadion. Vi er rørt øver den støtte, som vi har fået. Det er langt over alles forventninger, at vi havde udsolgt af siddepladser allerede tirsdag. Men det viser også, at vi som klub har lykkedes med at samle alle kræfter i- og omkring Lyngby Boldklub. Vi har en special ånd, og det skal vi passe godt på. Derfor er det utroligt vigtigt for os at slutte godt af foran hele Lyngby-familien.’

Koch er tilbage i truppen

I vinters hentede vi Sebastian Koch, som i dag er med i truppen for første gang i NordicBet Ligaen for de kongeblå, hvilket er vigtigt forud næste sæson, forklarer cheftræneren.

‘Heldigvis, så er vi tæt på at få Koch helt tilbage i kampform. Han er en spiller, som kan hjælp os til at blive endnu dygtigere, for vi har brug for alle vores kræfter i Superligaen.’

‘Til sidst vil jeg brug lejligheden og sige tak for fantastisk rejse i 2021/22. Den støtte som vi har fået, betyder alverden for os. Jeg har sagt det fra starten, vi kan kun lykkes med oprykning, hvis vi gør det sammen. Det har vi gjort. Så tusinde tak til alle Lyngby-fans. Vi ses igen i suppen.’

Trup:

Frederik Ibsen
Frederik Schram
Adam Sørensen
Andreas Bjelland
Lucas Hey
Brian Hamalainen
Magnus Westergaard
Kasper Jørgensen
Pascal Gregor
Lasse Fosgaard
Rasmus Thellufsen
Sanders Ngabo
Christian ‘Greko’ Jakobsen
Magnus Kaastrup
Casper ‘Dani’ Winther
Emil Nielsen
Sebastian Koch
Rezan Corlu
Sævar Magnússon

Kamppartner er Sticks ‘n’ Sushi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products