U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

En flyvende Versterre i Lyngby-målet

Vi spillede os til en rigtig fin chance efter 13 minutters spil af pokalbraget. Gode kombinationer med Zean Dalügge i hovedrollen sendte ham i en god position til en afslutning. Desværre blev skuddet blokeret i sidste øjeblik.

Det kan ikke skjules, at vi i store dele af førsteholdet blev presset godt og grundigt i bund. Heldigvis havde vi en storspillende Filip Versterre på mål.

Han nåede at redde os i flere omgange, hvor han var hurtigt ude af sit mål. Blandt andet på en friløber. Men helt vildt blev det efter 28 minutter.

På en afslutning tæt under mål nåede en flyvende Versterre tilbage med den ene hånd og pillede bolden på stregen. Verdensklasse-redning.

Efter den halve time kom det fortjente føringsmål desværre til FCK, hvor Versterre ikke kunne redde os. En bold blev spillet ind bag forsvaret og sat sikkert ind under vores sprællende målmand til 1-0.

Frem til pausen havde de hvide os i et jerngreb, og vi havde store problemer med at spille den ud af egen zone. I minuttet før pausefløjtet kom de også på 2-0, da de spillede sig godt igennem og via en afslutning fra feltkanten mod det lange hjørne, var vi bagud med to.

Forvandlet Lyngby-hold fra starten af anden halvleg

Til anden halvleg kom vi ud med fornyet optimisme og tilspillede os et par fine chancer. For en gangs skyld satte vi spillet omkring FCK-feltet. Sanders Ngabo chippede bolden over til en fremadstormende Gustav Mortensen. Vores back flugtede første gang – men lige forbi det lange hjørne.

Vores opskruede tempo fortsatte og gav endnu et godt tilbud. Sanders Ngabo kom godt til baglinjen efter et par fine kombinationer. Tæt under mål kom Andreas Garly først på indlægget, men desværre blev ydersidesparket blokeret i sidste sekund.

Efter vores gode periode satte kampbilledet fra første halvleg sig lidt igen. Heldigvis var Filip Versterre stadig varm og hev flere redninger frem. Vores klart bedste mand indtil videre!

I modsætning til første halvleg lykkedes vi langt bedre med at svare igen på FCK’s pres. Da stadionuret rundede 64 minutter fik et frispark lov til at sejle over til Tobias Storm bagerst i feltet. Midtbanespilleren var hurtig på aftrækkeren og ramte bolden helt rent. Desværre sejlede den over kassen.

FCK lukkede og slukkede

Optimismen, som så småt var blevet opbygget hos de kongeblå drenge, blev slukket igen efter 75 minutter. Et skud fra distancen strøg afsted langs græsset og gik ind i det lange hjørne til 3-0.

Scoringen tog modet fra drengene, som ikke fik etableret samme spil på FCK’s halvdel. Et par gule kort og og to gange ti minutter på bænken gjorde det heller ikke nemmere. I minutterne før slutfløjtet nåede det også at blive 4-0 og 5-0, da vi blev for passive med de ti mand på banen.

Et stort nederlag i pokalfinalen til FCK, som vi ikke kan sige så meget til. Vores drenge mødte overmagten og må tage til takke med sølvmedaljer. Op med hovedet, boys!

Startopstilling: Filip Versterre, Marius Jacobsen, Tobias Storm, Lucas Hey, Filip Panjeskovic, Gustav Møller, Andreas Garly, Gustav Mortensen, Lauge Sandgrav, Sanders Ngabo, Zean Dalügge.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products