Lasse Fosgaard: Den bedste afslutning på tiden i Lyngby

Vi har samlet citater fra Lasse Fosgaard, som måske spillede en af sine sidste kampe i Lyngby-trøjen samt cheftræner Freyr Alexandersson, efter oprykningen blev sikret på en fantastisk mandag aften på Falster.

Lasse Fosgaard: Den bedste afslutning på tiden i Lyngby

‘Det er helt fantastisk. Vi har kæmpet for oprykningen hele året. Jeg har prøvet at være tæt i Lyngby-trøjen mange gange og misset det, så det er fantastisk.’

‘Jeg føler, vi har kvaliteten til at være med deroppe, og hvis man bare ser på vores fans, som igen er kommet i hundredevis – de har absolut også kvalitet til at være i Superligaen.’

‘Den udvikling fankulturen i Lyngby har været igennem i de ti år, jeg har været her, er det kun gået en vej, og nu er vi jo på et gennemsnit, som kan være med i Superligaen. Uanset, hvor ringe vi spiller, så er de der altid. Det betyder sindssygt meget, at de er med hele vejen. Fansene har en kæmpe andel i, at vi er nået hertil.’

‘For mig er det den bedste afslutning på tiden i Lyngby. Det er næsten helt sikkert. Jeg har efterladt alt på banen, og jeg fortryder ingenting. Den her gruppe af spillere, den her stab, er helt unik, og jeg elsker værd og en. Det betyder så meget, at klubben er afleveret der, hvor den hører til.’

Freyr: Stolt af det vi har opnået sammen

‘Jeg er taknemmelig, stolt og glad. Det er en lettelse, den sidste uge har været svær. Efter sejren i Helsingør ville man bare ud på banen igen og gøre det færdigt. Jeg var lidt træt af folk, som sagde og skrev ’tillykke’, når det ikke var afgjort – men det må i gerne nu,’ griner Freyr.

‘Jeg er utrolig stolt af det, vi har opnået, spillerne, staben og hele klubben. Det har været en svær sæson på mange måder, men vi kom igennem det sammen. Vi har et fantastisk sammenhold i klubben, og det, at vi nu står her, er bare endnu et bevis på det. Vi kan klare alt sammen.’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop