Highlights: Oprykningen kom på plads på Falster

Oprykningen til 3F Superligaen kom i hus, selvom vi forspildte et hav af store chancer på udebane mod Nykøbing FC. Opgøret sluttede med 1-1 på en scoring i overtiden af hjemmeholdet. I første halvleg havde Rasmus Thellufsen bragt os i front på et afrettet skud. Kampen igennem brændte vi chancer på stribe, hvilket i sidste ende var ligemeget: Vi er nemlig tilbage i Superligaen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Alfred Finnbogason træner med holdet i denne uge

Den islandske angriber Alfred Finnbogason træner i denne uge med Superligatruppen. Den tidligere Augsburg-spiller er kontraktfri og holder formen ved lige med De Kongeblå, hvor han kender cheftræner Freyr Alexandersson fra deres tid sammen på det islandske landshold.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products