Trup og optakt: ‘Intet opnået endnu – vi gør alt for at afgøre det selv’

Det er ingen hemmelighed, at vi mandag aften har muligheden for at rykke op i 3F Superligaen, men for Freyr Alexandersson er det vigtigt at huske, at bevare fokusset og koncentrationen – for vi har intet opnået endnu.

Alle mulighederne er åbne, når vi denne mandag gæster Nykøbing FC i sæsonens andensidste kamp. Med en sejr behøves vi ikke at kigge mod Hvidovre, hvor FC Helsingør er på besøg, for så er oprykningen sikret.

I truppen glæder man sig helt vildt meget til opgøret, og Freyr Alexandersson håber, at vi igen mandag kan bevise, hvor stærkt et hold vi er rent mentalt.

‘Vi glæder os helt vildt meget. Heldigvis kommer kampene tættere nu, for vi har lyst til at komme ud på banen igen så hurtig som muligt. Træningerne har været gode, og det er altid dejligt at komme tilbage efter en positiv performance og sejr.’

‘Mange gange i sæsonen har vi vist, hvor mentalt stærke vi er. I dag får vi først svar på, om vi kan håndtere det mentale spil, som denne kamps betydning kommer med. Men jeg er som så ofte, meget optimistisk.’

‘Hvis vi lykkes med at rykke op, betyder det, at vi har opnået vores største og vigtigste mål. Men vi stadig meget at kæmpe for på den lange bane. En oprykning i dag vil også betyde to fester for vores fans. En på udebane og en på hjemmebane,’ smiler Freyr.

‘Men det er vigtigt at forstå, at vi har ikke vundet noget endnu andet end tredjepladsen, og den plads har vi ingen interesse i. Vi har brug for al den støtte, som vi kan få i Nykøbing, det bliver virkelig en svær test, men vi vil gøre alt for at afgøre det,’ slutter Freyr.

Magnus Westergaard og Brian Hamalainen sidder ude med karantæne til dagens kamp. I stedet er Christian ‘Greko’ Jakobsen og Petur Knudsen med igen eftersom, de er kommet sig oven på deres skader.

Trup:

Frederik Ibsen
Frederik Schram
Adam Sørensen
Lucas Hey
Kristian Riis
Andreas Bjelland
Kasper Jørgensen
Pascal Gregor
Lasse Fosgaard
Rasmus Thellufsen
Sanders Ngabo
Petur Knudsen
Christian ‘Greko’ Jakobsen
Magnus Kaastrup
Casper ‘Dani’ Winther
Emil Nielsen
Marcel Rømer
Rezan Corlu
Sævar Magnússon

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products