SU-SU SUPERLIGA

1-1 imod Nykøbing FC, men det er fuldstændig underordnet – FOR VI ER TILBAGE I SUPERLIGAEN!

Godt spil, målgale Ralle og et hav af chancer

Vi fik et rigtig godt tilbud efter kun to minutter, da Emil Nielsen fik bolden smart med i dybden. Vores angriber var tæt på at få frit skud, men blev stoppet i sidste sekund.

Efter fem minutter stod vi lidt på flade fødder, da en bold i dybden fangede os. Heldigvis var Frederik Ibsen hurtigt ude af sit mål og fik afværget situationen.

Med et kvarter spillet kom vi ind i en rigtig god periode. Vi formåede at bevare trykket og fik slået 3-4 indlæg tæt under mål. Det ene blev rigtigt farligt, men Rasmus Thellufsens helt frie skud blev blokeret tæt under mål.

Minutter efter var det deja vu. Emil Nielsen fik vendt på sin direkte modstander, han fandt målgale Rasmus Thellufsen, som afsluttede første gang. Skuddet tog en afretning og gik i mål til 1-0 – tre mål på to kampe fra Ralle!

Det gode kongeblå spil fortsatte. Adam Sørensen slog det tidlige flade indlæg fra sin venstreside. Afleveringen fandt Magnus Kaastrup som helt fri, afsluttede først gang. Desværre sad den lige på hjemmeholdets målmand.

Fem minutter efter fik vi endnu en stor, stor chance. Magnus Kaastrup lagde bolden skråt tilbage i feltet. Her modtog en fri Rezan Corlu den, han tog et træk og skud – MEN – lige forbi stolpen.

Vi sad på det hele og chancerne fortsatte. Særligt over kanterne fandt vi pladsen gang på gang. Adam Sørensen fik tid og plads og smed den ind til Emil Nielsen, som satte indersiden på, men desværre gik den over mål.

Til pause gik vi med en 1-0-føring, som kunne, og burde, have været meget større.

SUPERLIGAAAAA

Billedet var det samme fra begyndelsen af anden halvleg. Først kom Emil Nielsen igennem, men blev stoppet i sidste sekund. Efter var Rezan Corlu en omgang sol i øjnene fra kunne flugt bolden mod kassen tæt under mål. Desværre fik blev han afværget ind fik den under kontrol.

Chanceorgiet tog til, og igen var Rezan Corlu tæt på. Emil Nielsen lagde den tilbage i feltet til midtbanespilleren, han fik den hurtigt under kontrol og trykkede, men lige på hjemmeholdets målmand.

Sekundet efter tog Casper ‘Dani’ Winther chancen fra distancen. Med en strakt vrist fyrede han af mod det lange hjørne.

Bolden var et kys på overliggeren fra en decideret drømmekasse.

Efter en times spil måtte Andreas Bjelland lade sig udskifte med problemer til fordel for Kristian Riis. Hvis Bjelland havde lommer i sine shorts, så havde hjemmeholdets lange angriber været i dem.

Indskiftede Kristian Riis var tæt på at lukke og slukke efter 66 minutter. Han steg til vejrs, som havde han sat af på en trampolin. Hovedstødet blev desværre reddet af en flyvende målmand.

Med et kvarter igen spillede indskiftede Sævar Magnusson hurtige Magnus Kaastrup helt fri. Alene med målmanden sendte han den desværre langt forbi hjørnet.

I overtiden fik hjemmeholdet udlignet til 1-1, men det var fuldstændig ligemeget. Andetsteds havde Hvidovre nemlig slået FC Helsingør, så vi er tilbage i SUPERLIGAEN!

FORZAAAAA LYNGBY

Startopstilling: Frederik Ibsen – Adam Sørensen, Andreas Bjelland, Pascal Gregor, Kasper Jørgensen, Lasse Fosgaard – Casper ‘Dani’ Winther, Rezan Corlu, Rasmus Thellufsen – Magnus Kaastrup, Emil Nielsen

Indskiftet: Kristian Riis ind for Andreas Bjelland (60) Christian ‘Greko’ Jakobsen og Sævar Magnusson ind for Emil Nielsen og Rezan Corlu (70) Lucas Hey og Sanders Ngabo ind for Lasse Fosgaard og Rasmus Thellufsen (90)