Highligts: Thellufsen skød os tættere på oprykning i Helsingør

På en af vores bedste præstationer i denne sæson lagde vi afstand til de direkte konkurrenter fra FC Helsingør med en 1-2-sejr. Rasmus Thellufsen gav os en drømmestart efter to minutter på godt forarbejde af Casper ‘Dani’ Winther og Kasper Jørgensen. Stik imod spil og chancer fik hjemmeholdet desværre udlignet lige inden pausen. Heldigvis var Thellufsen igen på plads i anden halvleg, hvor en inderside fra Andreas Bjelland spillede ham helt fri tæt under mål. Herefter kunne jublen bryde løs med de tusinde medrejsende fans.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop