Highligts: Thellufsen skød os tættere på oprykning i Helsingør

På en af vores bedste præstationer i denne sæson lagde vi afstand til de direkte konkurrenter fra FC Helsingør med en 1-2-sejr. Rasmus Thellufsen gav os en drømmestart efter to minutter på godt forarbejde af Casper ‘Dani’ Winther og Kasper Jørgensen. Stik imod spil og chancer fik hjemmeholdet desværre udlignet lige inden pausen. Heldigvis var Thellufsen igen på plads i anden halvleg, hvor en inderside fra Andreas Bjelland spillede ham helt fri tæt under mål. Herefter kunne jublen bryde løs med de tusinde medrejsende fans.

Se kampen mod Malmö FF her

Karlsen: Vil være en del af Lyngby-ånden

Kom med bagom den store dag i Hvidovre

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products