Highligts: Thellufsen skød os tættere på oprykning i Helsingør

På en af vores bedste præstationer i denne sæson lagde vi afstand til de direkte konkurrenter fra FC Helsingør med en 1-2-sejr. Rasmus Thellufsen gav os en drømmestart efter to minutter på godt forarbejde af Casper ‘Dani’ Winther og Kasper Jørgensen. Stik imod spil og chancer fik hjemmeholdet desværre udlignet lige inden pausen. Heldigvis var Thellufsen igen på plads i anden halvleg, hvor en inderside fra Andreas Bjelland spillede ham helt fri tæt under mål. Herefter kunne jublen bryde løs med de tusinde medrejsende fans.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Alfred Finnbogason træner med holdet i denne uge

Den islandske angriber Alfred Finnbogason træner i denne uge med Superligatruppen. Den tidligere Augsburg-spiller er kontraktfri og holder formen ved lige med De Kongeblå, hvor han kender cheftræner Freyr Alexandersson fra deres tid sammen på det islandske landshold.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products