Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræner Freyr Alexandersson.

Spændingen er på kogepunktet denne onsdag, hvor vi har muligheden for at tage et stort og afgørende skridt i kampen for oprykning.

56 point er vores pointtotal på andenpladsen i NordicBet Ligaen i smørhullet mellem AC Horsens på 57 og dagens modstander fra FC Helsingør på 55 point.

Derfor siger det sig selv, hvad aftenens kamp har af betydning med så få runder igen, siger Freyr Alexandersson.

‘Man kan godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, synes jeg. Med så få kamp tilbage så har den kamp selvfølgelig en ekstra betydning. Hvis vi tager tre point, så kan vi afgøre det hele selv. Hvis vi taber, så er det ude af vores hænder og med uafgjort, så er der status quo med to runder tilbage.’

‘Presset i sådan en kamp er jo noget, vi har klædt os på til over længere tid. En kamp, som den, vi kommer til at opleve i aften, er noget vi har snakket om og forberedt os på hele sæsonen. Men ekstra nerver eller nervøsitet er også bare vigtigt at acceptere. Det er helt ok, at man har det, for den energi kan bruges til at skabe noget positivt.’

Vores fans er ‘second to none’

Tilskuertallene på Lyngby Stadion har været rigtig flotte i hele foråret, og onsdag aften forventes op imod 1000 Lyngby-fans at tage turen til Helsingør, og det er en kæmpe styrke for holdet, forklarer Freyr.

‘Selvom vi spiller på udebane, så kan jeg jo allerede se og høre, at vi kommer til at få en helt vild opbakning igen. Vores fans har været helt second to none i denne sæson. Sidste gang vi var i Helsingør, så var det dem, som vendte kampen for os. Energien fra dem var helt unik, og denne gang kommer der endnu flere. Jeg har sagt det i lang tid, Lyngby-fansene er helt klart en af holdets største styrker,’ slutter Freyr.

Trup:
Frederik Ibsen
Frederik Schram
Adam Sørensen
Brian Hamalainen
Kristian Riis
Andreas Bjelland
Kasper Jørgensen
Pascal Gregor
Lasse Fosgaard
Rasmus Thellufsen
Sanders Ngabo
Magnus Westergaard
Magnus Kaastrup
Casper ‘Dani’ Winther
Christian ‘Greko’ Jakobsen
Emil Nielsen
Marcel Rømer
Rezan Corlu
Sævar Magnússon
Tobias Storm

Der er kampstart kl. 18:30 i Helsingør.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products