Info til medrejsende fans til Helsingør

For at det skal blive den bedst mulige oplevelse på udebaneturen til Helsingør har vi her fået informationer op mod kampen.

Parkeringsforhold:

Adgangsvejene og parkeringsforholdene ved Helsingør Stadion er ikke optimale, når vi kommer så mange kongeblå fans. Derfor anbefales det at parkere ved Helsingør Ungdomsskole. Parkering ved Ungdomsskolen er med til at sikre gode parkeringsforhold og adskillelse af vores respektive fangrupper. Fra Ungdomsskolen er der en lille gåtur gennem skoven på ca. 500 meter til stadion. FC Helsingør sørger for et par frivillige, der kan vise os vejen, og der vil også blive skiltet med vej til stadion, så ingen er i tvivl om, hvilken vej de skal gå. Adressen for parkering til fanbusser og personbiler er:

Helsingør Ungdomsskole

Rasmus Knudsens Vej 52

3000 Helsingør

 

Udenfor stadion:

Der vil være sat hegn op til adskillelse af fans udenfor stadion. Det vil sige, vi  har vores eget område, hvor kun kongeblå fans vil kunne opholde sig. Her vil det være muligt at købe billet til kampen. Helsingør opfordrer naturligvis til at billetten købes og printes hjemmefra for at skabe et bedre flow.

Indenfor stadion:

Sektion I er forbeholdt fangruppen og er ståpladser. Vi råder over hele området fra sektion H og bag målet, videre over i sektion I. Helsingør har lejet toiletvogne ind til sektion I. Herudover sørger de får opstilling af salgsbod og ølbod.

Vi glæder os til at se et fyldt kongeblåt afsnit i Helsingør!

VIVA LYNGBY – FORZA LYNGBY – HELE LYNGBY

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products