Blandt sæsonens bedste kampe: Fantastisk sejr og fire point ned

På en af sæsonens bedste præstationer løb vi fortjent med alle tre point med en 1-2-sejr på udebane mod FC Helsingør. Rasmus Thellufsen stod for begge vores scoringer. Nu kan vi afgøre oprykningen selv på mandag mod Nykøbing FC!

Drømmestart

I en rigtig flot kulisse med 1000 medrejsende Lyngby-fans fik vi en drømmestart på opgøret. Stadionuret havde kun rundet et minut, da Casper ‘Dani’ Winther fik plads på midten af banen.

Han fandt Kasper Jørgensen på kanten, som lagde en perfekt bold ind i feltet. Her havde Rasmus Thellufsen taget løbet i feltet og fuldstændig umarkeret, kunne han sætte bolden i netmaskerne til 1-0. En drømmestart på den absurd vigtige topkamp.

Efter drømmestarten var hjemmeholdet mest på bolden, men uden at blive farlige. Det blev vi omvendt, da Magnus Kaastrup satte et par på kanten af midten. Herfra valgte han at slå et meget tidligt indlæg til Emil Nielsen. Indlægget blev desværre en postgang for langt til, at Nielsen kunne nå den.

Få minutter efter blev vi igen farlige på en omstilling via højresiden. Efter et raid fra Magnus Kaastrup kom bolden ud til navnebror Magnus Westergaard. Han fandt en fremadstormende Kasper Jørgensen i overlappet, og han fik afsluttet. Desværre fik målmanden reddet til hjørne.

Vi kom til rigtig mange omstillinger i første halvleg, og vi blev næsten farlige hver eneste gang. I to omgange var Emil Nielsen tæt på.

Først lobbede Rasmus Thellufsen den over forsvaret til ham, men i afslutningøjeblikket fik han et puf i ryggen. Dommeren fløjte forblev tavs.

Øjeblikket efter blev bolden slået ind til forreste stolpe, hvor han steg til vejrs – desværre fik han kun snittet bolden med låget.

Tilbuddene til Emil Nielsen blev ikke mindre. Et langt spark fra eget feltet, sendte vores lynhurtige angriber helt alene igennem. Alene med Helsingør-målmanden fik han afsluttet – men desværre – lige på ham. Den var stor!

Skæbnen ville det desværre, at Helsingør fik udlignet på deres eneste chance – lige før pausen. Vi fik ikke clearet bolden ordentligt af et par omgange, og bolden blev slået til bagerste stang, hvor et Helsingør-hoved kom højest og scorede til 1-1.

Stort momentum fra starten af anden halvleg

Stik imod chancer gik vi til pause med 1-1 efter en af de bedste første halvlege i dette forår.

Rezan Corlu kom på banen fra starten af anden halvleg, og igen kom vi til en kæmpe chance. Corlu fandt Rasmus Thellufsen, som fandt en fuldkommen fri Emil Nielsen. Helt alene foran mål fik han desværre afsluttet lige på hjemmeholdets målmand.

Vi havde momentum i de første kvarter efter pausen. Vi fik spille den godt rundt om hjemmeholdets felt, men desværre manglede der en sidste Lyngby-fod før, det blev rigtig farligt.

Den store forløsning kom dog efter 66 minutter.

Et hjørnespark blev lagt godt ind i feltet. Bolden faldt ned for fødderne af Rasmus Thellufsen, som satte en lang tå på – bolden gik i mål til 2-1.

Spillerne styrtede ud til de 1000 medrejsende Lyngby-fans, og stemningen var på kogepunktet.

Nu skulle sejren ‘bare’ køres i hus i de sidste 20 minutter. Helsingør blev farlige en enkelt gang på et hjørnespark forbi mål.

Igen formåede vi dog at finde pladsen ved flere lejligheder. Kasper Jørgensen var tæt på efter et hjørnespark med et forsøg tæt over mål. Indskiftede Sævar Magnusson fik også en kæmpe chance i feltet. Desværre gik bolden lige forbi den ene stolpe.

Helsingør lykkedes aldrig med at sætte et sidste pres ind, og dermed tog vi tre meget fortjente point efter en af sæsonens bedste kampe. Nu har vi fire point ned, og kan afgøre oprykningen på mandag på udebane mod Nykøbing FC.

ALLE MAND TIL FALSTER!

Startopstilling: Frederik Ibsen – Adam Sørensen, Andreas Bjelland, Pascal Gregor, Brian Hamalainen, Kasper Jørgensen – Casper ‘Dani’ Winther, Magnus Westergaard, Rasmus Thellufsen – Magnus Kaastrup, Emil Nielsen

Indskiftet: Rezan Corlu ind for Magnus Westergaard (46), Sævar Magnusson og Marcel Rømer ind for Casper ‘Dani’ Winther og Emil Nielsen (74) Lasse Fosgaard og Kristian Riis ind for Magnus Kaastrup og Adam Sørensen (90)