CREDITSAFE FORLÆNGER 💙

Solen skinner over Kongens Lyngby, og her kommer endnu en grund til at fĂĽ smilet frem pĂĽ en mandag. Creditsafe Denmark har forlĂŚnget deres aftale med endnu et ĂĽr, og der er der flere gode grunde til, fortĂŚller Morten Kofoed-Larsen:
“Udbyttet af vores sponsoraftale med Lyngby Boldklub har vĂŚret over alt forventning, sĂĽ selvfølgelig skal Creditsafe med pĂĽ den fortsatte fantastiske rejse, som forhĂĽbentligt ogsĂĽ byder pĂĽ 3F Superliga efter sommerferien.”

Tak for jeres fortsatte opbakning.

Mød Creditsafe her: www.creditsafe.dk

#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products