Glad Freyr: Det er vanvittigt for tiden – Beckmann var helt færdig

Cheftræner Freyr Alexandersson var rigtig glad efter sejren mod Hvidovre, men spændingen holdt hårdt for trænerteamet på sidelinjen, og generelt er det helt vanvittigt at være Lyngby-træner for tiden i den tætte NordicBet Liga, forklarer Freyr.

‘Det er jo fuldstændig vanvittigt for tiden, det var næsten for meget,’ siger Freyr med et glimt i øjet og fortsætter; ‘Mikkel Beckmann er helt færdig nede i omklædningsrummet, men det er også en dejlig følelse, hvis man vinder’.

‘De tre point betyder alt. Vi går ind i kampen mod Helsingør på onsdag med noget helt andet spil, og det selvfølgelig en fornøjelse. Nu har vi tre finaler tilbage, og det handler også om at nyde det. Jeg er stolt af drengene i dag, de kriger den hjem’.

‘Det var tydeligt at se, at begge hold havde nerver på før pausen. Det var en virkelig dårlig fodboldkamp i første halvleg. Jeg synes Hvidovre-holdet er et rigtig godt fodboldhold, men de fik ikke sat deres spil, og det gjorde vi heller ikke’.

‘Efter pausen kommer vi med et helt andet tryk, sætter godt pres på, flytter bolden hurtigere, er mere modige på bolden. Selvom både Westergaard og ‘Greko’ må gå ud med hovedskader desværre, så kommer de ikke til chancer, og så er vi kloge at lukke kampen ned’.

‘Men fansene i dag, hold nu helt op, det var fantastisk. Selv under opvarmning var de klar, og det giver os bare så meget. Kan vi få 3000 med til Helsingør på onsdag? Eller måske 2000?’, siger Freyr med et glimt i øjet til sidst.

 

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products