Trup og optakt: Skal ramme en kongeblå synergi igen

Vi har muligheden for at øge forspringet ned til Hvidovre IF torsdag aften, når de kommer på besøg på Lyngby Stadion. Vores sidste hjemmekamp var ganske uforglemmelig med sæsonrekord på lægterne og overtidssejr. En kongeblå synergi som assistentræner Jonathan Hartmann håber, vi får igen.

Køb billet til kampen

Endnu en afgørende runde står for døren i NordicBet Ligaen, når afgørende point imellem de fire tophold skal fordeles. Før runden er vi placeret på en tredjeplads med tre point ned til modstanderen fra Hvidovre IF. Andetsteds mødes to af de andre tophold, når AC Horsens og FC Helsingør krydser klinger.

Holdet fra 2650 kommer på besøg med et nederlag i bagagen. I weekenden var de på besøg i Nykøbing, som vendte kampen på hovedet og løb med en 2-1-sejr til sidst.

Anderledes kampbillede

Vores seneste kamp mod Hvidovre var en chancefattig affære med en dårlig bane, blæst og regn, men denne aften kan vi forvente en helt anden kamp, forklarer assistenttræner Jonathan Hartmann.

‘Kampen bliver meget anderledes, tror jeg. De to seneste kampe mod HIF er blevet spillet på et svært underlag, og banen i Lyngby er en helt anden. Begge hold har mange spillere med stærke offensive spillere, så jeg tror, vi kommer til at se en kamp, hvor begge hold spiller fremadrettet fra første fløjt.’

‘Vi skal ud med fuld skrald og vise vores fans, at vi bouncer back med det samme. I den seneste hjemmekamp mod Helsingør var energien fra tilskuere til spillere og energien fra spillerne til tilskuere ekstraordinær stærk. En kongeblå synergi. Den skal vi ramme i aften også,’ afslutter Hartmann.

Herunder kan i se Lyngby-truppen til topdysten. Anfører Marcel Rømer er igen udtaget til truppen og kan få sit comeback på hjemmebane.

Se hele Lyngby-truppen herunder:

Frederik Ibsen
Frederik Schram
Adam Sørensen
Brian Hamalainen
Kristian Riis
Andreas Bjelland
Kasper Jørgensen
Pascal Gregor
Lasse Fosgaard
Rasmus Thellufsen
Magnus Westergaard
Magnus Kaastrup
Casper ‘Dani’ Winther
Emil Nielsen
Christian ‘Greko’ Jakobsen
Marcel Rømer
Rezan Corlu
Sævar Magnússon
Tobias Storm

Kamppartner er Magasin. Opgøret fløjtes op kl. 18:30 på Lyngby Stadion.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products