Tre fantastiske point på kontoen i Rømers comeback

Der var meget på spil for både os og Hvidovre IF, hvilket kunne ses på banen fra start af. Starten var nervøs fra begge mandskaber i indledningen, hvor der ikke blev givet meget plads væk. 

Nervøsiteten og intensiteten kunne mærket helt ud på tilskuerrækkerne.

En enkelt gang var Frederik Ibsen hurtigt ude at sit mål med en god glidende tackling på en tilbagelægning, som blev lidt kort, og ellers var det meget sparsomt med chancer i de første 20 minutter.

Det første rigtig forsøg stod der udeholdet på. Et indlæg tæt under mål blev farligt, da en Hvidovre-spiller kom flyvende. Heldigvis gik hans hovedstød et godt stykke over målet.

Få minutter efter var det os, som fik et stort tilbud. Adam Sørensen kom godt til baglinjen, hvor han lagde en hård flad aflevering ind til Magnus Kaastrup. Helt fri under mål afsluttede han med indersiden, men skuddet var lige på udeholdets målmand.

Desværre måtte Christian ‘Greko’ Jakobsen lade sig udskifte for Rasmus Thellufsen kort efter. Vores midtbanespiller slog hovedet i indledningen og måtte gå fra banen.

Det chancefattige spil på grønsværen fortsatte halvlegen ud. Ingen af de to mandskaber turde for alvor at sætte bolden på spil, og vores to angribere blev tacklet hver eneste gang, vi forsøgte at spille bolden op på dem. Dermed gik vi til pause med håbet om, at spillet ville åbne op efter pausen. 

Momentum fra første fløjt efter pausen

Fra starten af anden halvleg kom vi til en kæmpe chance. Magnus Westergaard tog på en af hans fantastiske raids til baglinjen. Bolden blev lagt perfekt tilbage i banen til Rasmus Thellufsen, som desværre sendte hans aflevering over mål fra klods hold.

Chancen gav os momentum og tre minutter senere var Adam Sørensen igennem efter et par hurtige 1-2-afleveringer kom han til baglinjen. Indlægget blev lagt skråt tilbage i feltet, hvor Magnus Westergaard kom løbende og pressede sit opstander så meget, at forsvarsspilleren gled bolden i kassen til et selvmål. 1-0 efter en rigtig god start efter pausen.

Målet var næsten en tro kopi af det første mål, som vi scorede mod FC Helsingør for et par uger siden.

Bare minutter efter føringsmål blev Emil Nielsen næsten spillet alene igennem. I stedet for at afslutte, spillede han den på tværs, hvor Rasmus Thellufsen og Magnus Kaastrup desværre kom i vejen for hinanden.

Sidstnævnte var tæt på at føje endnu en scoring til sit CV og måltavlen efter en times spil. En fantastisk bold blev lagt i dybden af Casper ‘Dani’ Winther, som sendte Magnus Kaastrup alene afsted. Selvom vinklen blev en smule spids, så fik han sendt et god skud afsted, som gik tæt forbi den ene stolpe.

Rømer-comeback til stående ovationer

Uheldet er ude efter os for tiden, for nu var det Magnus Westergaards tur til at tage sig til hovedet. Han kunne ikke fortsætte, og dermed blev det tid til et comeback af de helt store.

Marcel Rømer gjorde sig nemlig klar nede på sidelinjen, og da hans navn blev råbt over højtaleranlægget rejste tribunerne sig i en stor, flot hyldest.

Samtidig kom Rezan Corlu og Sævar Magnusson ind på banen. Nu gik kampen ind den sidste periode, og Hvidovre prøvede at sætte sig på spillet længere fremme på banen.

Udeholdet slog mange indlæg, som heldigvis blev eksekveret ud af egen zone gentagne gange. I den anden ende fik vi meget mere plads. Desværre blev vi lidt for febrilske, når den afgørende aflevering skulle slåes.

Hvidovre nåede ikke at blive farlige for alvor, og dermed tog vi de tre absurd vigtige point med en 1-0-sejr, som sender os op på en øjeblikkelig førsteplads, inden resten af runden bliver spillet.

Startopstilling: Frederik Ibsen – Andreas Bjelland, Pascal Gregor, Brian Hamalainen – Adam Sørensen, Casper ‘Dani’ Winther, Magnus Westergaard, Christian ‘Greko’ Jakobsen, Kasper Jørgensen – Magnus Kaastrup, Emil Nielsen.

Indskiftet: Rasmus Thellufsen ind for Christian ‘Greko’ Jakobsen (30) Marcel Rømer, Rezan Corlu og Lasse Fosgaard ind for Casper ‘Dani’ Winther, Magnus Westergaard og Kasper Jørgensen (72) Sævar Magnusson ind for Emil Nielsen (76)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products