Dani om sin første start på hjemmebane: Helt surrealistisk

Casper ‘Dani’ Winther var en glad knægt, da vi talte med ham efter sejren over Hvidovre IF. Opgøret var hans første start på Lyngby Stadion i karrieren, og han forklarer, at det har været en drøm, siden han startede hus os på U12.

‘Det er jo helt vildt at få en startplads i så vigtig en kamp foran nogle helt fantastiske fans. Det er jo en drøm for mig. Jeg har spillet i Lyngby siden U12, så det har selvfølgelig været et stort mål for mig at starte på hjemmebane. Det er surrealistisk at tænke på.’

I forhold til opgøret var ‘Dani’ glad for vores spil efter pausen.

‘I første halvleg halter vi lidt efter i starten. Presset sidder der ikke helt godt nok, og vi bliver lidt passive. Efter pausen kommer vi meget bedre efter det, får sat spillet bedre og får skabt flere chancer. Så kommer det forløsende mål, og så kæmper vi bare til det sidste. Vi ‘grinder den out’, som Freyr plejer at sige,’ forklarer Dani med et glimt i øjet.

Dagens tre point sender os op på en midlertidig førsteplads i NordicBet Ligaen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products