Akademiet fra weekeden: U19 fortsatte deres flotte stime

Mads Kristensens U19-drenge skød sig på fire sejre på stribe i U19-Ligaen denne weekend med en 0-2-sejr på udebane mod AGF. Der var dog flere måls forskel på de to hold, forklarer Kristensen.

I sidste uge spillede vores U19-drenge sig i pokalfinalen med en sejr over Hvidovre IF. I Ligaen går det dog også ganske godt for vores U19-hold.

Denne weekend var de, ligesom Azad Corlus U17-hold, på besøg i Aarhus. Mads Kristensen og co. gik for fjerde gang i træk fra banen med en sejr i bagagen, mens U17 spillede 1-1. Younes Pedersens U15-hold spillede ligeledes 1-1 i fredags mod Farum.

Younes Pedersen om Farum vs. U15

Vi spiller fredag en rigtig fin kamp mod FCN overordnet set. I første halvleg leverer vi en rigtig fin præstation, hvor vi har gode perioder på bolden og er gode til at finde plads mellem FCNs bagkæde og midtbanekæde, vi får dog ikke at spille os igennem til de helt store chancer.

2. Halvleg bærer meget præg af, at FCN bliver reduceret til 10 mand lige inden pausen og sadler om til 1-3-4-1-1, hvilket giver os nogle udfordringer med at komme bag deres bagkæde og få det tryk, vi ønskede og derfor endte kampen 0-0.
 Alt i alt en fin præstation fra drengene, som spillede med et stort mod, arbejdede hårdt og fulgte gameplanen. Vi arbejder nu videre videre henimod AGF om 2 uger.

Azad Corlu om AGF vs. U17 1-1

Målscorer: Mathias Kaarsbo

‘En første halvleg, hvor AGF har de bedste perioder på bolden. De er gode til at spille forbi vores pres – heldigvis står vi godt i vores forsvarsspil og holder dem dermed væk fra scoringer.’

‘Vi ændrer formation til anden halvleg, hvilket er med til at give os overtaget. Vi er bedst i de første 30 min og skal også score et par mål. Vi er desværre ikke skarpe nok lige pt.’

‘Til sidst i opgøret scorer AGF desværre til 1-1 fem minutter før tid, som bliver kampens slutresultat.’

Mads Kristensen om AGF vs. U19 0-2 

Målscorer: Lauge Sandgrav x2

‘Uden at vi rammer topniveau i dag på nogen parametre, så vinder vi sikkert. Vi holder overordnet set AGF på et fåtal af muligheder. Vi kommer selv til en masse chancer – men mangler lige det sidste for at det bliver en chancefest.’

‘På en mindre god dag vinder vi 2-0 på to mål af Lauge Sandgrav. Min oplevelse var, at der var væsentligt flere mål til forskel på de to holds generelle niveau. Det skal forståes som en ros til vores spillertrup. Og vi bør også vinde med flere mål – målt på de to holds præstationer i dag,’ forklarer Mads Kristensen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products