Torsdagsbrag mod Hvidovre: Streetfood, drinks og ekstra ølboder

Til sæsonens andensidste hjemmekamp møder vi Hvidovre IF i endnu et topbrag på torsdag – og fredagen er heldigvis en helligdag! I Fanzonen byder vi velkommen med mad- og drinksvogn, gratis hveder med smør i anledning af Store Bededag til de første 200 tilskuere, mens vi sørger for endnu flere boder på Lyngby Stadion for at undgå lange køer.

Køb jeres billetter her

Sidste hjemmekamp med overtidssejr mod FC Helsingør bød på sæsonrekord med 5.256 tilskuere på lægterne. Vi drømmer lidt om, at vi igen kan nå op i nærheden af det, når Hvidovre IF kommer på besøg til endnu en afgørende kamp i jagten på oprykningspladserne.

Nu er det heller ikke en helt almindelig torsdag aften, da fredagen er en helligdag – derfor håber vi på, at I vil være med til at skabe endnu en stor fest med os på Lyngby Stadion.

Punjab Streetfood gæster også Fanzonen, hvor de står klar med butter chicken og hjemmelavede samosaer. Sidst, men ikke mindst, så kommer ZuBarDubar også forbi med et bredt udvalg af drinks!

Selvom vi får fint besøg, så vil man selvfølgelig stadig kunne købe Lyngby-pølser samt flæskestegssandwich i diverse boder. Til hjemmekampen mod FC Helsingør kunne vores boder ikke følge med – derfor indsætter vi nu ekstra boder, hvor der kun vil være ølsalg for at undgå for lange køer.

Program for torsdag d. 12/5:

16:30:

– Lyngby Stadion åbner

– Streetfood i Fanzonen

  • Punjab streetfood-stand – Butter chicken og samosas på menuen.
  • Cocktailvogn: ZubarDubar
  • https://zubardubar.dk/drinks/
  • 200 gratis hveder med smør i anledning af Store Bededag

18:30:

Kampstart: Lyngby BK. vs. Hvidovre IF

Dagens kamppartner er Magasin

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products