Trup og optakt: Marcel Rømer er tilbage i truppen mod AC Horsens

Marcel Rømer er tilbage i Lyngby-truppen for første gang i år, når vi møder AC Horsens fredag aften, og Freyr Alexandersson glæder sig over at have anføreren tilbage på holdet, som har bidraget med rigtig meget, siden han kom tilbage på træningsbanen.

Fredag aften skal vi en tur til Horsens, som vi kun er over i tabellen grundet en bedre målscore. Begge hold har 53 point, og Den Gule Fare er i forrygende form og er uden nederlag i de seneste syv kampe.

Sidste weekend løb de med sejren til sidst i en tæt kamp mod Hvidovre, så fredag aften skal vi forsøge at ødelægge deres momentum. Heldigvis kommer vi selv med et stort boost efter Emil Nielsens scoring i de døende minutter mod FC Helsingør.

Det er dog ikke det eneste boost, som vores trup har fået forud for fredagens topbrag i det jyske. Vores anfører Marcel Rømer er tilbage i truppen for første gang i år efter sin alvorlige knæskade, og det kan ikke underkendes, forklarer Freyr Alexandersson.

‘Marcel Rømer er rigtig vigtig for holdet – både på – og udenfor banen. Rømer har bidraget med meget på træningsbanen, og omkring kampene, siden han fik lov til at træne med holdet. Vi glæder os til at have vores anfører tilbage, han er en stærk leder og var en af vores bedste spillere i efteråret.’

I forhold til opgøret på grønsværen så tabte vi knebent til Horsens for nogle uger siden, men opgøret var en tæt affære.

‘Horsens er et dygtig hold, som virkelig har et godt momentum. De pressede os godt, sidste gang vi mødte dem, hvor de lykkedes med at fjerne mange af vores styrker. Men vi er ikke i tvivl – vi ved godt, hvad vi skal gøre for at fortjene sejren i Horsens,’ forklarer Freyr og fortsætter:

‘Det bliver helt klart en taktisk kamp, men jeg tror, at begge hold går efter de tre point. Det gør vi i hvert fald, og jeg kan ikke forestille mig andet, end at Horsens gør det samme på hjemmebane’, afslutter Freyr.

Se hele Lyngby-truppen herunder:

Frederik Ibsen
Frederik Schram
Adam Sørensen
Brian Hamalainen
Kristian Riis
Andreas Bjelland
Kasper Jørgensen
Pascal Gregor
Lasse Fosgaard
Rasmus Thellufsen
Magnus Westergaard
Magnus Kaastrup
Casper ‘Dani’ Winther
Emil Nielsen
Christian ‘Greko’ Jakobsen
Marcel Rømer
Rezan Corlu
Sævar Magnússon

Kampen fløjtes op kl. 18:30 på Casa Arena.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products