Snævert nederlag til De Kongeblå på udebane til AC Horsens

Første afslutning kom fra AC Horsens på et frispark fra en god position efter fem minutter. Frederik Ibsen parerede dog uden de store problemer bolden væk.

Indledningen var meget lige, og vi havde optræk til chancer. Vores første forsøg tilfaldt Kristian Riis, som steg højt til vejrs ved bagerste stang. Matej Delac fik bokset bolden til endnu et hjørnespark. 

Spillet bølgede frem og tilbage, som bølgerne i hver ende af Casa Arena. Meget af spillet foregik på midten af banen, hvor begge hold manglede den afgørende aflevering for at blive helt farlige. 

Hjemmeholdet fik et kæmpe tilbud efter 24 minutter. Et langt indkast endte ved baglinjen, og trods en blokering røg bolden ud i fødderne på en Horsens-spiller, som afsluttede med det samme. Frederik Ibsen viste dog fabelagtige reflekser på stregen og holdt nullet på måltavlen.

Efter 27 minutter kom temperamenterne i kog, da Jonas Gemmer helt umotiveret smadrede en albue i hovedet på Magnus Kaastrup. Utroligt nok slap han kun med et gult kort. 

En tilfældig bold endte igen med at skabe en stor chance til Horsens før pausen. Igen var Ibsen dog vaks på stregen og reddede skuddet fra kanten af feltet. 

Den Gule Fare nåede dog også at bringe sig i front inden pausen. Et indlæg blev forlænget videre til en helt fri Anders K. Jacobsen, som fik sat bolden i netmaskerne til en 1-0-føring, som var stillingen ved pausen. 

Horsens kom defensivt ud efter pausen

Vi kom godt ud efter pausen. Efter fine kombinationer og en hælaflevering fra Magnus Kaastrup forsøgte Christian ‘Greko’ Jakobsen sig fra distancen – den blev dog blokeret.

Vores flotte begyndelse efter pausen fortsatte. Denne gang var det Magnus Kaastrup, som fik sit forsøg blokeret på kanten af feltet. Returen endte ved Adam Sørensen, vis aflevering efter et par gode driblinger blev sparket væk tæt under mål.

Da Horsens kom ned i vores ende efter 55 minutter blev de farlige. Et resolut skud fra kanten af feltet var på vej mod det lange hjørne – igen var Frederik Ibsen dog en sikker sidste skanse.

Vores momentum ebbede en smule ud, og Horsens fik igen styr på vores offensive spil. Vi forsøgte igen og igen at få bolden ind omkring feltet. Gang på gang fik hjemmeholdet dog afværget boldene uden de helt store problemer.

Indskiftede Casper ‘Dani’ Winther fik forsøgt sig med et fint skud distancen, men den sad lige på hjemmeholdets målmand, og han gav os for anden weekend i streg fornyet liv på banen.

Casper ‘Dani’ Winther var også arkitekten bag vores udligning efter 78 minutter. Et fantastisk indlæg fra vores unge midtbanespiller lå perfekt til Andreas Bjelland, som stangede bolden over i det lange hjørne. Fremragende headet ind af vores kaptajn!

Glæden den varede desværre ganske kort. På det efterfølgende angreb kom Horsens nemlig foran igen. Et indlæg til bagerste stolpe kom vi ikke ordentligt op til, og på et flyvende hovedstød kom Den Gule Fare igen foran med 2-1.

Vi fik presset på til det sidste, og på flere hjørnespark hev vi Frederik Ibsen med fra. Det blev dog ikke farligt. For desværre blev Horsens ved med at afværge, og derfor tabte vi 2-1 til de gule.

Startopstilling: Frederik Ibsen, Adam Sørensen, Andreas Bjelland, Pascal Gregor, Kristian Riis, Kasper Jørgensen – Christian ‘Greko’ Jakobsen, Magnus Westergaard, Sævar Magnusson – Magnus Kaastrup, Emil Nielsen

Indskiftet: Rezan Corlu ind for Sævar Magnusson (58) Casper ‘Dani’ Winther og Rasmus Thellufsen ind for Kristian Riis og Christian ‘Greko’ Jakobsen (68) Lasse Fosgaard og Brian Hamalainen ind for Adam Sørensen og Magnus Westergaard (87)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products