Bjelland efter nederlag i Horsens: Den gør lidt nas

Vores anfører Andreas Bjelland skjuler ikke, at det gjorde ondt at indkassere endnu et mål,  da AC Horsens igen bragte sig foran minuttet efter hans udligning.

Jublen blev meget kort for os fredag aften. Andreas Bjelland headede på smukkeste vis bolden i lange hjørne, men øjeblikket efter var det AC Horsens, som igen kom foran.

‘Det er et hårdt slag. Jeg synes ikke, at vi spiller en fantastisk kamp. Vi vidste, at det ville blive hårdt og svært på forhånd. Men når man kommer tilbage så sent i kampen og udligner, og de så scorer et par minutter efter – den gør lidt nas. Et point i Horsens havde været fint.’

‘Det er svært at sige, om vi bliver passive efter scoringen. Vi giver en dum dødbold væk, de får folk med frem og lagt trykket, men når det er sagt, så skal vi kunne afværge sådan et situation.’

‘Vi ved, at de kommer med et pres lige efter vores scoring, så vi må se lidt indad, men vi har en ny meget vigtig kamp på torsdag, så vi er rigtig skuffede lige nu. I morgen er vi klar til at se fremad,’ afslutter Bjelland.

På torsdag møder vi Hvidovre IF på Lyngby Stadion. Køb din billet her.

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

Spreadex stopper som hovedpartner i Lyngby Boldklub

Nederlag i træningskampen mod Hillerød

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products