Akademiet fra weekenden: U19 tog tredje sejr på stribe

For tredje weekend på stribe var vores akademi en tur i Jylland for at spille. Silkeborg stod på menuen, hvor Mads Kristensens U19-hold løb med sejren, U17 led et knebent nederlag og U15 spillede 1-1, hvorefter de vandt i straffesparkskonkurrencen!

To sejre og et enkelt nederlag må siges at være en ganske godkendt weekend for vores akademi. U19-holdets 2-0-sejr over Silkeborg var deres tredje på stribe i Ligaen, og vi må håbe, at det fortsætter. Tirsdag skal de nemlig spille på Lyngby Stadion kl. 18 i pokalturneringens semifinale, hvor Hvidovre IF kommer på besøg. Der er gratis indgang til opgøret, så i er alle velkomne til at støtte op!

Herunder kan i læse reaktioners fra Younes Pedersen, Azad Corlu og Mads Kristensen om weekendens præstationer.

Younes Pedersen om Silkeborg vs. U15 1-1

Målscorer: Paul Nielsen

‘U15 spillede en svær udekamp mod Silkeborg IF, som vi altid nyder at spille imod, fordi de, ligesom os selv, ønsker at tage initiativ i kampen, og derfor fik vi endnu et fedt opgør mod dem. I 1. halvleg spiller vi en meget lige kamp, hvor vi igennem et godt eksekveret presspil fra drengene får gode chancer og et enkelt mål.’

‘Silkeborg spiller sig dog op og scorer kort inden pausen. I 2. halvleg må vi erkende, at Silkeborg er bedre end os, men vi forsvarer i lange perioder flot og lukker rummene fint ned, dog ønskede vi igennem hele kampen at udnytte rummene bag deres backs bedre, hvilket desværre ikke lykkedes,’ afslutter Younes Pedersen.

Azad Corlu om Silkeborg vs. U17 4-3

Målscorere: Michael Opoku x2 og Saman Jalaei

‘En kamp, hvor Silkeborg er mest på bolden og sad på spillet. Til tider drejer de tempoet op på et niveau, hvor vi ikke kan være med. Vi har rigtig svært ved at få sat den rigtige intensitet i vores pres og i vores duelspil.’

‘Vores egne chancer bliver primært skabt på gode individuelle aktioner,’ forklarer Azad Corlu.

Mads Kristensen om Silkeborg vs. U19 0-2 

Målscorere: Lauge Sandgrav og Andreas Garly

‘Alt i alt var det en god kamp. Vi kontrollerer i hovedparten af kampen – men i første halvleg er vi for meget af tiden i lavt pres. Det blev svært for os at løfte fra lavt til højt.’

‘Vi spiller med stor kvalitet, og vi sætter mange gange både gode mønstre og kombinationer sammen. Vi har mange muligheder og chancer, samt holder vi Silkeborg på et minimum.’

‘2. halvleg løfter vi vores duelspil. Vi får erobret flere bolde, og kommer ikke ind i lange perioder uden bolden. Mange solide og gode præstationer fra hele holdet. Jeg må rose spillerne generelt for den seneste periode. De har gjort det godt som gruppe – både på – og udenfor banen. Tirsdag spiller vi pokalsemifinale hjemme mod Hvidovre på Lyngby Stadion, hvor alle er velkomne til at komme og støtte os,’ afslutter Mads Kristensen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products