Ekstatisk sejr i overtiden sendte os på førstepladsen mod FC Helsingør!

Vi ligger nummer et! I overtiden brød ekstasen løs på Lyngby Stadion, da Emil Nielsen iskoldt lagde bolden over i det lange hjørne til 2-1 og tre fortjente point!

En Kongeblå første halvleg

Det var en meget lige indledning på topopgøret, hvor de to mandskaber ikke gav mange chancer væk. Kampen var lidt som et spil skak, hvor holdene ikke gav for meget plads til hinanden.

Første forsøg var fra FC Helsingør på et frispark, som slet ikke blev farligt, og gik langt forbi Frederik Ibsens mål.

Herfra blev halvlegen mere og mere Kongeblå. Kort efter blev vi farlige på en fantastisk dybdebolden af Brian Hamalainen. Han lagde den over forsvaret til Adam Sørensen, som lagde et højt indlæg, hvor Magnus Westergaard kom flyvende i en duel med Helsingør-målmanden, og udeholdet fik frispark.

Vi havde overtaget i denne periode, men de store åbne målchancer udeblev. Indtil der var spillet 18 minutter. Adam Sørensen lagde bolden fantastisk ind i feltet. Ved bagerste stolpe pressede Christian ‘Greko’ Jakobsen en forsvarsspiller, som endte med at glide bolden ind over stregen til en 1-0-føring – fantastisk start fra drengene!

Kampens næste tilbud tilfaldt udeholdet. Helsingør fik plads på kanten af feltet. Heldigvis gik skuddet lige udenom vores ene stolpe. Frederik Ibsen havde styr på den hele vejen.

Efter den chance stod der igen os på det hele. Emil Nielsen fik bolden tæt under mål, da Pascal Gregor headede den rigtig flot videre. Skuddet blev dog blokeret i sidste sekund.

Før pausen nåede Emil Nielsen igen at blive farlig. En bold tilbage i feltet landede hos ham, og han vendte på en tallerken. Desværre sendte han bolden lige forbi stolpen.

Dermed gik vi til pause med en fuldt fortjent føring – som sagtens kunne have været større!

To forskellige perioder i anden halvleg – vi ville det mest til sidst

Fra starten af anden halvleg pressede Helsingør os højt og skabte chancer. I en duel tæt under mål blev Frederik Ibsen stemplet i hovedet og skulle behandles i lang tid for et flækket øjenbryn. Det så voldsomt ud, og udeholdets spiller var heldig med at slippe med et gult.

Vores målmand blev dog klar efter ti minutters behandling, men Helsingørs overtag fortsatte og udligningen kom.

Der var spillet en time, da Tonni Adamsen bolden med sig af et par omgange. Og fra kanten af feltet lagde han bolden ind ved stolperoden, og selvom Ibsen fik handsken, så gik den ind til 1-1.

Få minutter efter var Helsingør igen tæt på. Et rigtig godt skud fra distancen fik Frederik Ibsen et fabelagtig handske på og viftede skuddet over målet. Hvilken redning!

Helsingør blev ved med alt komme til chancer i denne periode, men med 20 minutter igen fik vi styr på sagerne. Det var tydeligt, at vi ville mest og gik efter sejren.

Efter 83 minutter var Emil Nielsen tæt på at komme alene igennem i dybden. Desværre fik en forsvarsspiller afværget friløberen i sidste sekund.

Indskiftede Rezan Corlu fik plads fra midtbanen og løb mod mål. Han trak ind i banen og lagde den til rette for venstrebenet. Desværre sad skuddet lige på udeholdets målmand.

Ekstasen brød løs!

Nu gik vi ind i overtiden, og heldigvis var der lagt 13 minutter til grundet Frederik Ibsens skade – for vi sad på det hele! Adam Sørensen blev spillet flot i dybden og fra baglinjen, lagde han den tilbage til Christian ‘Greko’ Jakobsen, der gled bolden tæt over mål.

I fire minutters overtid lagde Magnus Kaastrup den fantastisk i dybden til Emil Nielsen, som kom alene mod mål fra en spids vinkel. Nielsen er i storform, og han lagde bolden iskoldt over i det lange hjørne langs jorden til 2-1.

Lyngby Stadion eksploderede i et stort jubelbrøl, hvor der blev slået sæsonrekord. Eller rettere sagt smadret. For hele 5.259 tilskuere var mødt op til topbraget.

Vi kørte sejren stensikkert hjem, og med de tre point flyver vi op på førstepladsen af NordicBet Ligaen på en fuldt fortjent 2-1-sejr. En helt fabelagtig dag på Lyngby Stadion!

Startopstilling: Frederik Ibsen – Adam Sørensen, Pascal Gregor, Kristian Riis, Brian Hamalainen, Kasper Jørgensen – Christian ‘Greko’ Jakobsen, Magnus Westergaard, Rasmus Thellufsen – Magnus Kaastrup, Emil Nielsen

Indskiftet: Andreas Bjelland og Casper Dani Winther ind for Kristian Riis og Rasmus Thellufsen (71) Rezan Corlu og Lasse Fosgaard ind for Magnus Westergaard og Brian Hamalainen (81) Sævar Magnusson ind for Christian ‘Greko’ Jacobsen (94)