NY PARTNER ER ET KENDT ANSIGT! 🤩✈️

Escape Travel er ny samarbejdspartner i Lyngby Boldklub, men Michael Jensen er et kendt ansigt. Han har tidligere vĂŚret en del af erhvervsnetvĂŚrket med Pacific Tours.
“Det her er hverken et nyt ĂĽr eller et ĂĽr mere, men det er fortsĂŚttelsen pĂĽ mange ĂĽrs samarbejde, der rĂŚkker ud i fremtiden. Og efter flytningen af Pacific Tours over i Escape Travel er der endnu flere gode grunde til fortsat at vĂŚre en del af Lyngby Boldklubs ErhvervsnetvĂŚrk,” siger Michael Jensen og fortsĂŚtter:
“Jeg er sĂĽ klar til at yde mit til netvĂŚrkets fortsatte placering i den definitive top blandt Danmarks mange gode netvĂŚrk,“ siger Michael Jensen, der i Escape Travel fortsat laver individuelle skrĂŚddersyede rejser til Australien, New Zealand, USA og Canada.

Mød Escape Travel her: www.escapeaway.dk

Tak fordi du Michael fortsat vil rejse sammen med os.

#SammenforLyngby

LĂŚs mere fra #LYNGBYBK

FĂĽ mere forretning med

LB MorgennetvĂŚrk

Et aktivt netvĂŚrk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om vĂŚrdien ved at vĂŚre partner i Lyngby Boldklub?

SĂĽ meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products