En weekend i Vejle for akademiet: Stor ros til U19 og tætte kampe

Akademiet var en tur i Jylland henover weekenden, hvor Vejle Boldklub stod på menuen. Det blev til en sejr for U19, hvor flere af spillerne får flot ros af cheftræner Mads Kristensen, mens U17 tabte knebent og U15 spillede uafgjort.

Sidste weekend bød på en lang tur til Haderslev og SønderjyskE for vores akademi, og denne weekend var ikke meget anderledes, da turen gik til Vejle.

Det blev til en sejr, et nederlag og et kryds for Mads Kristensen, Azad Corlu og Younes Pedersens mandskaber, og de tre trænere kan i læse reaktioner fra herunder.

Mads Kristensen om Vejle vs. U19 0-1

‘En intens kamp på et svært underlag mod en rigtig god modstander. Drengene spillede med stor fornuft og koncentration, vi undgik for første gang i lang tid, at personlige fejl resulterede i mål. Momentum skiftede meget i løbet af kampen. Begge hold har gode forsøg – men det var begrænset med åbne scoringsmuligheder, vi har dog lige lidt flere chancer end Vejle,’ forklarer Mads Kristensen, som er ude med store roser til flere på holdet.

‘Vi scorer i 90 minut, hvor Andreas Garly følger op på en afslutning fra Tobias Storm. Filip Versterre har flere afgørende redninger og står en meget flot kamp. Marius Jacobsen spiller en rigtig flot kamp både med og uden bolden. Han har rigtig gode kommunikative evner, som gør hans medspillere bedre.’
‘Lucas Hey vinder alle dueller, han er i nærheden af og styrer holdet med kæmpe autoritet fra forsvaret. Han spiller hans U19 kampe som om, han er en seniorspiller, hvilket taler for sig selv’.

‘Tobias Storm spiller endnu en gang en topkamp. Han taber ikke dueller – og han har i den seneste periode haft flere afgørende aktioner fremadrettet end nogensinde tidligere. Han er involveret i vores mål i de sidste 3 kampe i streg.’

‘Andreas Garly bryder rigtig mange bolde, og er ligeledes igangsætter af rigtig mange omstillinger. Ham og Storm har været aldeles fremragende i vores sidste 3 kampe. Det er mange år siden, at Garly har været så god, som jeg oplever, han er pt.’

‘Det var 3 kamp i streg, hvor vi performer på et meget solidt niveau!’

Azad Corlu om Vejle Boldklub vs. U17 2-1

‘Vi spiller en fin første halvleg, hvor vi i de første 30 minutter ser rigtig gode ud. Ikke ufortjent, hvis vi havde ført med et par mål efter den første halve time.’

‘Efter pausen er Vejle klart bedst dog uden at skabe de store chancer. Vi har det rigtig svært – både i beslutninger på bolden og i vores intensitet i presset. Vejle scorer efter to store individuelle fejl, og vi formår ikke at score på de mange store chancer vi har i første halvleg.’

Younes Pedersen om Vejle Boldklub vs. U15 3-3

‘Vi mødte Vejle efter vores Italien-tur.  En kamp der bar præg af, at vi ikke rammer vores niveau kombineret med at kampene fra Italien sidder i benene.  Vores 1. halvleg er under niveau og vi kommer heldigt til pause med 1-1, men vi får løftet os okay i de første 20 min af 2. halvleg, hvor vi scorer to gange til 3-1.’

‘Til sidst i kampen får vi ikke dræbt tempoet og spiller i et for højt tempo ift. hvad vores ben rækker til, og Vejle får fortjent scoret 2 gange til 3-3.’