Reserveliga: Nederlag til FCN i målfest på Lyngby Stadion

FC Nordsjælland var mandag eftermiddag på besøg på Lyngby Stadion i Reserveligaen. Farum-mandskabet og vores reserver leverede en hæsblæsende første halvleg med seks mål, som var fordelt helt lige. Udeholdet fik dog overtaget i de sidste 45 minutter og løb med en 3-5-sejr.

To effektive mandskaber

Første chance kom efter 6 minutter på et hjørnespark fra Rezan Corlu. Bolden lå ved bagerste stolpe, hvor Lucas Hey kom højest – men i sidenettet.

Vi kom foran minuttet efter. FCN blev tvunget til at spille bolden tilbage efter højt pres for os. Målmanden mistimede fuldstændig afleveringen, der trillede under hans fod og i tomt mål til 1-0.

Desværre kom udligningen minuttet efter. Et bold fra baglinjen blev lagt indover, hvor en lang FCN-tå kom forreste ved forreste stang og prikkede udligningen i nettet til 1-1 bag Frederik Ibsen.

Efter et kvarter var Rezan Corlu med i to gode aktioner, hvoraf den ene gav mål. Først lagde han et hjørnespark ind i hovedet på Petur Knudsen, inden han selv forsøgte sig.

Med et par hurtige træk på kanten af feltet hakkede han til kuglen med venstrebenet mod det lange hjørne. Uden chance for målmanden gik bolden ind til 2-1. En flot scoring!

Det var et opgør, hvor holdene ikke skulle bruge mange chancer på at score og kort efter kom udligningen. En FCN-angriber blev spillet alene med Frederik Ibsen, og selvom Lucas Hey var tæt på at nå bolden på stregen gik den ind til 2-2.

Udeholdet bragte sig også foran med god hjælp fra os. Sanders Ngabo lagde bolden tilbage mod Frederik Ibsen, men afleveringen var uheldig og lå langt fra vores målmand, og og trillede ind i det tomme net til 2-3.

Ngabo var ved at gøre skaden god igen kort efter. Han vandt bolden højt og forsøgte sig, men målmanden reddede uden de store problemer.

Selvom der ikke var mange minutter tilbage, så nåede Frederik Ibsen først at redde os med en god redning i det lange hjørne, inden Sævar Magnusson udlignede.

Zean Dalügge lagde den skråt tilbage til Magnussen, som tog et kort træk i feltet og sparkede os på 3-3 til pausen. En hæsblæsende første halvleg.

Underholdningsniveauet faldt

Anden halvleg startede meget lige som i den første, men Farum-holdet formåede igen at vise kynismen. Fra bagerste stolpe blev bolden lagt ind i feltet, hvor FCN igen kom først på bolden til 3-4.

Vi spillede os ikke til så mange chancer som i de første 45 minutter. Udeholdet var mest på bolden, og de gange vi var oppe omkring deres felt, så blev det ikke for alvor farligt.

På en omstilling udnyttede gæsterne pladsen og tog et træk i feltet, inden bloden blev lagt i netmaskerne til 3-5.

Ellers kunne forsøgene på mål efter pausen tælles på en hånd. Indskiftede Andreas Garly sparkede fra distancen, men uden at det blev farligt. Opgøret sluttede uden yderligere mål med et nederlag på 3-5 til vores reserver.

Startopstilling: Frederik Ibsen – Lasse Fosgaard, Filip Panjeskovic, Lucas Hey, Marius Jacobsen – Casper ‘Dani’ Winther, Sanders Ngabo, Rezan Corlu – Petur Knudsen, Zean Dalügge, Sævar Magnusson