Sejr og tre point mod FC Fredericia efter fantastisk anden halvleg

Vi kom hurtigt foran mod FC Fredericia på en straffesparksscoring af Emil Nielsen. Før pausen fik hjemmeholdet udlignet, inden vi scorede to gange efter pausen og vandt 3-1 på en fantastisk holdpræstation i de sidste 45 minutter, hvor Fredericia ikke fik et ben til jorden.

Højt pres fra start

Vi startede kampen med at presse hjemmeholdet højt på banen, som Freyr på forhånd havde proklameret, der skulle til, og det overraskede tydeligvis hjemmeholdet fra FC Fredericia. FCF fik ikke et roligt øjeblik på bolden, og de blev stresset hver gang, de var på bolden.

Vores høje pres gav pote, da Adam Sørensen opfangede en bold og kombinerede med Magnus Kaastrup. Sørensen smed den til bagerste stolpe til Emil Nielsen, der lagde den indover første gang.

Bolden røg op på armen af en modstander, og dommeren pegede på pletten!

Det var Nielsen selv, som tog ansvaret. Vores angriber lagde den midt i målet og med en smule held røg den over stregen. 0-1 til os og en decideret drømmestart!

Efter scoringen kom Fredericia bedre med i kampen og fik momentum. Hjemmeholdet kom til en kæmpe chance efter 20 minutter. Deres angriber var alene med Mads Kikkenbog, men Kasper Jørgensen kom på tværs og skuddet gik lige forbi mål.

I denne periode sad hjemmeholdet fuldstændig på spillet, og vi sad der ikke i vores dueller. 

Efter 28 minutter fik hjemmeholdet udnyttet deres momentum. Bolden blev lagt fra siden og ind langs feltet, hvor Oliver Olsen fik tid til at sparke bolden over i det lange hjørne til 1-1.

Vi var ved at svare hurtigt igen. Magnus Kaastrup lagde den i feltet fra baglinjen, hvor Christian ‘Greko’ Jakobsen kom på bolden, men hjemmeholdets målmand diskede op med en god redning.

Udligningen gjorde kampen til en mere lige affære, og vi kom bedre med igen. Men hjemmeholdet fik de største chancer. Et dårligt udspark blev opfanget omkring midten, men heldigvis gik bolden et stykke forbi det frie mål.

Fantastisk præstation i anden halvleg 

Vi kom i medvinden fra starten efter pausen i mere end en forstand. Magnus Kaastrup trak ind i banen og forsøgte sig, men over mål.

Minuttet efter fik Kasper Jørgensen tid til at slå et tidligt indlæg. Bolden lå perfekt, og Magnus Kaastrup kom foran sin opstander, og med en følt inderside lagde han bolden over i hjørnet til 1-2! 

Endnu en drømmestart for os – denne gang skulle vi bare ikke miste momentum som efter vores første scoring. 

På flot vis fortsatte vi med at have overtaget. Omkring en times spil fandt Rasmus Thellufsen først Christian ‘Greko’ Jakobsen i et mellemrum tæt på feltet, og han bolden den flot videre til Emil Nielsen. Skuddet blev dog blokeret i sidste sekund.

På det efterfølgende hjørnespark stod Nielsen dog det helt rigtige sted. Kasper Jørgensen steg flot til vejrs og headede den bolden til bagerste. Her stod Nielsen og hakkede os iskoldt på 1-3 – sådan! To mål fra Nielsen og to assists fra Jørgensen.

Drengene var her og der og allevegne. Hvad end Freyr sagde til dem i pausen, så virkede det i den grad!

Andenboldene blev vundet, og vi fik spillet bolden godt rundt. I en duel ved bagerste stolpe røg Magnus Westergaard forkert ned og lod sig humpende udskifte kort efter for Rezan Corlu.

Netop Corlu blev spillet helt fri på en omstilling af Magnus Kaastrup lige efter, men hans forsøg prellede af på overliggen. Der var vi tæt på at lukke og slukke!

I minutterne efter kombinerede vi fantastisk på en omstilling. Bolden blev lagt tilbage til Nielsen med hælen, og hans forsøg med det kolde venstre sneg sig forbi stolpen – det var tæt på hattrick.

De sidste 20 minutter var præget af mange dueller, men dem vandt vi, og derfor blev Fredericia ikke farlige. Især Brian Hamalainen var helt outstanding og vandt flere afgørende dueller til sidst, som fik både bænken og fans helt op og ringe.

Dermed løb vi med tre uhyre vigtige point og en sejr mod FC Fredericia. Med 50 point er vi nu kun et point efter FC Helsingør, som vi møder i en helt vild kamp på Lyngby Stadion på lørdag.

Startopstilling: Mads Kikkenborg – Adam Sørensen, Pascal Gregor, Kristian Riis, Brian Hamalainen, Kasper Jørgensen – Christian ‘Greko’ Jakobsen, Magnus Westergaard, Rasmus Thellufsen – Magnus Kaastrup, Emil Nielsen

Indskiftet: Casper ‘Dani’ Winther ind for Rasmus Thellufsen (60) Rezan Corlu ind for Magnus Westergaard (70) Petur Knudsen og Sævar Magnusson ind for Emil Nielsen og Christian ‘Greko’ Jakobsen (83)

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products