NY PARTNER: KUUBE LOGISTICS HOPPER OMBORD ūüíôūüöôūüöõ‚úąÔłŹūüöĘ

Inden vi retter blikket mod Monjasa Park og aftenens kamp mod FC Fredericia, kan vi glæde os over, at endnu en ny spændende samarbejdspartner har fundet vej til Lyngby Boldklubs erhvervsnetværk.

Vi byder velkommen til Kuube Logistics og Patrick Vestphael-Fleischer, der efter et bes√łg i MorgenNetv√¶rket var overbevist.

‚ÄĚVi valgte at blive samarbejdspartner i netop Lyngby Boldklub af mange forskellige √•rsager, men muligheden for at invitere vores samarbejdspartnere til noget god fodbold i en klub med ordentlige v√¶rdier og en sp√¶ndende fremtid,¬†samt det meget professionelle erhvervsnetv√¶rk, der eksisterer i klubben, var alt afg√łrende for valget af netop Lyngby Boldklub,‚ÄĚ fort√¶ller Patrick.

Velkommen i klubben!

M√łd Kuube Logistics her.

#SammenforLyngby

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.