Målscorer Nielsen: Vi dominerer totalt efter pausen

Emil Nielsen forklarer vores fremragende anden halvleg med, at vi fik snakket tingene godt igennem i pausen efter en første halvleg, hvor Fredericia fik overtaget efter vores første scoring.

‘Vi kommer godt ud til kampen, vi får lagt et godt pres og får det første mål. Bagefter er det som, de får overtaget, og vinder ikke rigtig pladsen hos dem.’

‘I anden halvleg dominerer vi fuldstændig og får sat to flotte kasser ind og overordnet set en rigtig god kamp. I pausen får vi snakket tingene godt igennem, hvor vi kan stresse dem og ramme dem bedst.’

‘Det får vi udnyttet og sat gode ting sammen, hvilket gør det for os i anden halvleg. På mit straffespark ser jeg, at målmanden kaster sig tidligt, alt for tidligt og så sætter jeg den sikkert ind,’ forklarer angriberen med et smil.

‘Næste kamp mod FC Helsingør ser vi frem til som alle andre kampe. Lige nu er det bare skide sjovt, og vi har noget at revanchere på hjemmebane, og det glæder jeg og holdet os helt vildt meget til’, afslutter Nielsen.

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products