Dejlig påske for akademiet i SønderjyskE

Påsken var en succesfuld en af slagsen for vores akademi, som var en tur i Haderslev for at spille mod SønderjyskE. Her blev det til to sejre på henholdvist 2-3 og 1-4, og derfor var det en par tilfredse trænere, vi har fået reaktioner fra.

Akademiholdene var alle på banen i påsken – det ene under sydligere himmelstrøg. U15 var til turnering i Italien, hvor det blev til en flot femteplads ved Gallini Cup. På vejen slog man endda Hellas Verona og flere andre prominente hold. Man løb også ind i et hæderligt nederlag på 1-0 til selveste Atalanta.

Herhjemme var U17 og U19 på en knap så eksotisk tur til SønderjyskE med flotte resultater til følge. I lørdags besejrede Azad Corlus U17-drenge sønderjyderne med hele 1-4.

Vores U19-drenge fulgte op på sejren i mandags og forsatte takterne fra sidste uge, hvor man spillede 3-3 med FC Midtjylland. Mads Kristensens tropper tog nemlig hjem med en sejr over SønderjyskE på 2-3.

Mads Kristensen om SønderjyskE vs. U19 2-3

Målscorere: Tobias Storm, Lauge Sandgrav og Gustav Mortensen

‘I to tredjedele af kampen yder vi både det vi kan og skal og fører meget velfortjent  med 3-0. Det ligner mere 4-0 end 3-1. Vi har perioder, hvor vi ser gode ud i det høje pres, og perioder der er gode i det lave pres.’

‘På bolden sætter vi mange rigtig gode angreb sammen – som bør udmønte sig i flere mål til os. Med 20 minutter igen er vi ved at sætte det hele over styr grundet selvtilfredshed – og spiller dem to målgivende afleveringer på 3-2.’

‘Vi får reddet stormen af og hiver tre point. I kampen bliver der givet debut til Tobias Landström, som gør det rigtig flot i de 30 minutter, han spiller,’ afslutter Mads Kristensen.

Azad Corlu om SønderjyskE vs. U17 1-4

Målscorere: Theis Carøe, Saman Jalaei, Robin Jørgensen og Kevin Westen

‘De første 60 minutter er en meget lige kamp, hvor begge hold skifter til at have momentum, både i form af spilovertag og chancer.’

‘Vi er klart bedst i de sidste 30 minutter kampen. Her formår vi at være gode til at veksle imellem det direkte spil, imens vi også fastholder bolden i egne rækker,’ forklarer Azad Corlu.

Følg U17 og U19’s resultater.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products