Dejlig påske for akademiet i SønderjyskE

Påsken var en succesfuld en af slagsen for vores akademi, som var en tur i Haderslev for at spille mod SønderjyskE. Her blev det til to sejre på henholdvist 2-3 og 1-4, og derfor var det en par tilfredse trænere, vi har fået reaktioner fra.

Akademiholdene var alle på banen i påsken – det ene under sydligere himmelstrøg. U15 var til turnering i Italien, hvor det blev til en flot femteplads ved Gallini Cup. På vejen slog man endda Hellas Verona og flere andre prominente hold. Man løb også ind i et hæderligt nederlag på 1-0 til selveste Atalanta.

Herhjemme var U17 og U19 på en knap så eksotisk tur til SønderjyskE med flotte resultater til følge. I lørdags besejrede Azad Corlus U17-drenge sønderjyderne med hele 1-4.

Vores U19-drenge fulgte op på sejren i mandags og forsatte takterne fra sidste uge, hvor man spillede 3-3 med FC Midtjylland. Mads Kristensens tropper tog nemlig hjem med en sejr over SønderjyskE på 2-3.

Mads Kristensen om SønderjyskE vs. U19 2-3

Målscorere: Tobias Storm, Lauge Sandgrav og Gustav Mortensen

‘I to tredjedele af kampen yder vi både det vi kan og skal og fører meget velfortjent  med 3-0. Det ligner mere 4-0 end 3-1. Vi har perioder, hvor vi ser gode ud i det høje pres, og perioder der er gode i det lave pres.’

‘På bolden sætter vi mange rigtig gode angreb sammen – som bør udmønte sig i flere mål til os. Med 20 minutter igen er vi ved at sætte det hele over styr grundet selvtilfredshed – og spiller dem to målgivende afleveringer på 3-2.’

‘Vi får reddet stormen af og hiver tre point. I kampen bliver der givet debut til Tobias Landström, som gør det rigtig flot i de 30 minutter, han spiller,’ afslutter Mads Kristensen.

Azad Corlu om SønderjyskE vs. U17 1-4

Målscorere: Theis Carøe, Saman Jalaei, Robin Jørgensen og Kevin Westen

‘De første 60 minutter er en meget lige kamp, hvor begge hold skifter til at have momentum, både i form af spilovertag og chancer.’

‘Vi er klart bedst i de sidste 30 minutter kampen. Her formår vi at være gode til at veksle imellem det direkte spil, imens vi også fastholder bolden i egne rækker,’ forklarer Azad Corlu.