Rømer træner med holdet igen: Håber at være i spil til næste uge

Marcel Rømer har i lang tid genoptrænet med vores dygtige sundhedsstab, men fra denne uge træner han igen med resten af holdet. Vores anfører håber på, at han kan være i spil til opgøret i næste uge mod FC Helsingør.

‘Det er sindssygt dejligt at være tilbage. Det har været en hård tid på mange måder. Man kæmper så hårdt i hverdagen for at bidrage på holdet. Forhåbentlig er der ikke så lang tid til, at jeg kan det.’

‘Vejret er blevet godt, solen skinner og banerne begynder at blive rigtig, rigtig fine, så det er ekstra dejligt at være ude på græs igen,’ forklarer Den Kongeblå anfører.

Rømer håber på, at han kan træne fuldt med resten af drengene i næste uge. I disse dage går han nemlig fortsat med den fysiske stab i enkelte øvelser.

‘Dag for dag tager jeg et skridt i den rigtige retning. Det føles bedre og bedre for hver dag. Selvtilliden i min krop stiger hele tiden, så jeg håber, at jeg i starten af næste uge kan være fuldt med til træning.’

Mangler fem-ti procent

Rømer er positiv omkring et snarligt comeback, efter hans udvikling i de seneste ti dage har været meget positiv.

‘Når jeg er med drengene, så er jeg problemfri, men når tingene bliver hårde på andre tidspunkter så sker der en masse ting oppe i hovedet på en, især hvis der ikke er en bold med, så begynder man, at kunne mærke kroppen mere. Jeg kan godt mærke, at jeg måske mangler en fem-ti procent, men det skal jeg nok nå inden på mandag.’

‘Tingene er gået rigtig hurtigt i de seneste ti dage, så hvis tingene fortsætter, så håber jeg, at kunne være i spil til kampen, som kommer i næste uge’, forklarer vores anfører fortrøstningsfuldt.

Kampen i næste uge er mod førstepladsen fra FC Helsingør d. 30/4 på Lyngby Stadion.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products