Highlights fra kampen mod AC Horsens

Påskelørdag løb vi ind i et snævert 1-2-nederlag på Lyngby Stadion til AC Horsens. Kampen var et tæt affære, hvor udeholdets fysik skabte problemer os. Magnus Kaastrup stod for vores scoring på et flot indlæg af Emil Nielsen.

Vores næste hjemmekamp er endnu et topbrag, når førerholdet fra FC Helsingør kommer på besøg d. 30/4.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products